Είτε πάτε στην Ανάσταση είτε όχι, πρέπει τη συγκεκριμένη μέρα να έχετε προσέξει λίγο παραπάνω το μακιγιάζ σας! Μην ξεχνάτε πως θα καθίσετε στο τραπέζι με οικογένεια, φίλουs, συγγενείs και λοιπούς γνωστούς. Ιδού  λοιπόν πώs θα τραβήξετε τα βλέμματα πάνω σαs.

Εν αρχή ην η βάση…

Ξεκινήστε απλώνονταs τη βάση μακιγιάζ στο πρόσωπό σαs με ένα πινέλο για κάλυψη μεγαλύτερηs διάρκειας ή με τα δάχτυλά σαs αν θέλετε να καλύψετε και την παραμικρή γωνία που μπορεί να σαs ξεφύγει με το πινέλο. Ανάλογα με τον τύπο τηs επιδερμίδαs σαs, επιλέξτε το προίόν εκείνο που Θα μείνει αναλλοίωτο όλο το βράδυ. Εάν έχετε ατέλειες στο πρόσωπο, σημάδια ή μαύρουs κύκλους, μην ξεχάσετε να εφαρμόσετε πριν ένα κονσίλερ.

Βάλτε μια κουκιδίτσα τοπικά στο σημάδι ή το σπυράκι και έπειτα εφαρμόστε τη βάση make υρ. Αμέσως μετά το make υρ ολοκληρώστε με μια διάφανη πούδρα που θα σταθεροποιήσει τη βάση σαs ενώ δεν θα βαρύνει το δέρμα σαs.

Δεύτερα βήμα, αψεγάδιαστα φρυδια… , Δώστε σημασία στα φρυδια σαs καθωs αυτα μπορεί να αλλάξουν την εικόνα όλου του προσώπου σαs. Ακόμα και αν δεν ανήκετε στην κατηγορία εκείνων των γυναικών που έχουν πρόβλημα με τα φρύδια του, με ένα μολύβι γεμίστε τα όποια κενά. Αλλωστε ένα καλοσχηματισμένο φρύδι είναι το πιο σημαντικό βήμα για πετυχημένο επαγγελματικό μακιγιάζ.

Για να πετύχετε το τέλειο σχήμα, κατεβάστε όλες τι τρίχεs με ένα βουρτσάκι και υπογραμμίστε το φρύδι σαs στο σημείο που επιθυμείτε. Επειτα βουρτσίστε προ τα πάνω. Μόνο έτσι θα σχη-ματιστεί τέλεια το φρύδι σαs.

Μακιγιάζ: Για τα μάτια σαs μόνο…

Ξεκινώνταs, απλώστε στο άνω βλέφαρο ένα primer, δηλαδή μια βάση για διατηρηθεί η σκιά πολλέs ώρεs και έπειτα ξεκινήστε. Ειδικά για τη μέρα τηs Λαμπρής απλώστε μια χρυσή σε nude απόχρωση και στην άκρη του βλεφάρου απλώστε ένα πιο σκούρο χρώμα αλλά σε φυσικές αποχρώσειs (καφέ, ροζ, πορτοκαλί). Μην το παρακάνετε με τα χρώματα, μην ‘ ξεχνάτε πως έχει μπει για τα καλά η άνοιξη και τα σκούρα χρώματα θα βαρύνουν το βλέμμα σαs αρνητικά. Δώστε λίγη περισσότερη ένταση στα μάτια απλώνονταs μαύρο μολύβι ματιών ν ή ιδανικά eyeliner στο περίγραμμα των άνω βλεφάρων.

Ολοκληρώστε με την αγαπημένη σαs έντονη μαύρη μάσκαρα που θα εφαρμόσετε τρεις φορέs για έντονο βλέμμα.

Στα ζυγωματικά..

Απλωστε στα ζυγωματικά και τους κροτάφους ένα highlighter σύμφωνα με το χρώμα της επιδερμίδας σας.

Ειδικά το Πάσχα τα χείλη πρέπει να είναι πετροκέρασο! Το πολύ μέχρι κερασί να επιτρέψετε στον εαυτό σας!

Καλό Πάσχα!