Ο καιρός έξω είναι ακόμα αρκετά κρύος. Αλλά η ζεστή άνοιξη πλησιάζει και εσείς πρέπει να είστε έτοιμες για το μακιγιάζ σας! Η Εβδομάδα Μόδας επέστρεψε για τη σεζόν άνοιξη/καλοκαίρι 2022 και μαζί της ήρθε άφθονη έμπνευση για το μακιγιάζ.  Από χρωματιστές μουντζούρες στα βλέφαρα μέχρι φωτισμένο δέρμα και ροδαλά μάγουλα, οι πασαρέλες είναι ζωντανές και το μακιγιάζ ακόμα πιο ζωντανό! Οι μεγαλύτερες τάσεις μακιγιάζ για την άνοιξη του 2022 από τις πασαρέλες είναι εδώ!

Για το σόου στον κήπο της Collina Strada, η makeup artist Allie Smith θέλησε να αναδημιουργήσει την ηλιόλουστη λάμψη που προέρχεται μόνο από το να είσαι έξω. Ο Smith συνεργάστηκε με το MAC για να φωτίσει το δέρμα παντού. Έτσι πρόσθεσε λάμψη και χρώμα στα ψηλά σημεία των αυτιών και των χεριών. «Εμπνευσμένο από μια διασκεδαστική μέρα έξω σε έναν κήπο νεράιδων», λέει ο Smith. «Υγρό, ηλιόλουστο δέρμα και εκθαμβωτικά χρώματα και υφές που κοσμούν τα αυτιά και τα χέρια».

Euphoria Eyes

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Euphoria έχει αφήσει τεράστιο στίγμα στο μακιγιάζ των ματιών. Μπορούμε να περιμένουμε να δούμε πολύ περισσότερη έμπνευση να ζωντανεύει καθώς ο καιρός ζεσταίνει. «Θα δούμε πολλά μοντέρνα, διασκεδαστικά τολμηρά looks εμπνευσμένα από το εμβληματικό σόου», λέει η makeup artist Melissa Hurkman. Συγκεκριμένα έντονες γραφικές επενδύσεις. «Θα δούμε πολλούς δημιουργικούς τρόπους για να παίξουμε με το liner, όχι μόνο με σχήματα αλλά και με χρώματα».

 

Καπάκια δίχρωμα

Επιμένοντας στο τολμηρό θέμα μακιγιάζ ματιών, ο Hurkman προβλέπει επίσης ότι το να βάψετε κάθε μάτι με διαφορετικό χρώμα θα είναι ένας νέος τρόπος για να χρησιμοποιήσετε τις παλέτες των σκιών σας. «Κάθε μάτι έχει χρόνο να λάμψει χρησιμοποιώντας ένα διαφορετικό έντονο χρώμα», λέει.

«Αποσύρουμε το αντανακλαστικό λαμπερό highlight. Έτσι θα έχουμε μια γυαλιστερή, δροσερή, όψη δέρματος αυτή την άνοιξη», λέει ο Hurkman.

«Αυτό θα παίξει στις φρέσκες εμφανίσεις του μακιγιάζ που θα δείτε πολύ φέτος». Όταν βάζουμε έντονο highlight στο τέλος του μακιγιάζ όλοι θα νομίζουν ότι μόλις βγήκες από ραντεβού!