Η πρεμιέρα του Ελλάδα έχεις ταλέντο ξεκίνησε σήμερα Σάββατο 8 Ιανουαρίου στις 20:00 όπως και ήταν προγραμματισμένο. Από τις πρώτες αντιδράσεις όμως του κόσμου φαίνεται πως το σόου δεν κατάφερε να κερδίσει το ενδιαφέρον.

Δεν ξέρουμε αν έχει έχει να κάνει με τη διαφήμιση της πρεμιέρας, αν δηλαδή ο κόσμος ήταν ενήμερος πως σήμερα ξεκινούσε το μεγάλο σόου του Αντ1 ή έχει να κάνει με το ίδιο το πρόγραμμα. Όμως αν δει κανείς τη συμμετοχή του κόσμου στα Social Media και συγκεκριμένα στο Twitter, τουλάχιστον μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές (21:45) θα καταλάβει πως το ενδιαφέρον είναι ελάχιστο.

Συγκεκριμένα Νο 1 στα trends είναι το Ζακέτα να πάρεις ενώ ακολουθεί ο αδύναμος κρίκος. Στη δεκάδα βλέπουμε και άλλα θέματα που απασχολούν την επικαιρότητα όπως ο Κωνσαντίνος Τζούμας. Το επίσημο hashtag της εκπομπής #GGT δε φαίνεται πουθενά. Αν δούμε όμως και τα λίγα σχετικά μηνύματα που το έχουν χρησιμοποιήσει θα δουμε πως το ενδιαφέρον είναι μικρό. Για μια βαρετή εκπομπή κάνουν λόγο πολλοί.

Το Ελλάδα έχεις ταλέντο φέτος έρχεται ανανεωμένο και στην παρουσίαση είναι μεταξύ άλλων ο εκρηκτικός Νικόλας Ράπτης. Ο πασίγνωστος κωμικός είναι σίγουρο πως θα καταφέρει να αντιστρέψει το κλίμα και την ψυχρολουσία της πρεμιέρας και σύντομα με το ταλέντο του θα κερδίσει το κοινό.

Είμαστε περίεργοι να δούμε αύριο τα νούμερα της τηλεθέασης και αν αυτή η αδιαφορία που εισπράττουμε από τα social media θε μεταφραστεί και σε αντίστοιχα , αδιάφορα, νούμερα από τη Nielsen

Δείτε μερικές απο τις αντιδράσεις του κόσμου