Και όχι μόνο ξέραμε όλοι στο Survivor την Κάτια Ταραμπάνκο αλλά και όλοι αγαπήσαμε! Μα επιτέλους, που είναι το λιοντάρι της αρένας; Μεγάλωσε μέσα σε λίγους μήνες και αδυνατεί να τα καταφέρει; Αποκλείεται! Πιστεύει ότι παίρνει λίγα και σου λέει «γιατί να κουραστώ; για τα ψίχουλα;». Ή μήπως θέλει να κρατήσει τις δυνάμεις της και να μην δώσει το 100% της ζωντάνιας της από την αρχή;

Όπως και να έχει, το αφεντικό εκ Τουρκίας δεν φαίνεται ιδιαίτερα ικανοποιημένο από το μοντέλο που χρυσοπλήρωσε! Ούτε ίντριγκα ούτε και επιδόσεις άρα και τα νούμερα του ΣΚΑΪ δεν έχουν δει ακόμα το επιθυμητό ταβάνι!

Ωστόσο στη χτεσινή εκπομπή Πρωινό του Ant1 ειπώθηκε ότι ο Ατζούν Ιλιτζαλί δεν καλοβλέπει την Κάτια Ταραμπάνκο.

Όπως αναφέρθηκε, οι αποδοχές της Κάτιας Ταραμπάνκο αγγίζουν τις 40.000 ευρώ τον μήνα και δεν «φέρνει» αυτά που προσδοκούσε ο Ατζούν Ιλιτζαλί, δηλαδή αγωνιστικότητα αλλά και ίντριγκα.

Με λίγα λόγια η χρυσή… κότα αποδεικνύεται μάλλον κουτσό άλογο!  Έτσι, ο Τούρκος παραγωγός του Survivor  έχει ήδη σκέψεις να προχωρήσει σε αλλαγές στα συμβόλαια των επόμενων παικτών που θα εμφανιστούν στο reality.

Τι εννοεί με αυτό; Μα φυσικά η ύπαρξη μίας ρήτρας αγωνιστικότητας! Σε περίπτωση που είναι χαμηλή η επίδοση στους στίβους μάχης του Survivor να μην παίρνουν bonus. Μένει να δούμε αν ο δαιμόνιος Τούρκος παραγωγός το κάνει πράξη τάχιστα!