Ο Μπιμπίλας «σφάζει» Μαυρικίου με το γάντι! Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση αρραβωνιάστηκαν το Σάββατο στον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας. Το ευτυχές ζεύγος είχε πολλούς καλεσμένους και ανάμεσα τους  ήταν και ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο ηθοποιός μίλησε για αυτή του την… εμπειρία στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» του OPEN. Ο κ. Μπιμπίλας δεν φάνηκε να μασάει τα λόγια του όταν τοποθετήθηκε τόσο για τα καλά όσο και για τα άσχημα που μπορεί να έχει αυτή η δημοσιότητα. «Εμείς αυτό που ζήσαμε ήταν σαν γάμος. Θέλω να σας πω ότι στηλιτεύτηκα επειδή πήγα στον αρραβώνα. Πήρα μηνύματα εκείνη την ώρα “γιατί βρίσκομαι στον αρραβώνα;”. Εγώ είμαι ένας πολύ ευγενικός άνθρωπος και όταν με καλούν πάω που αισθάνομαι ότι πρέπει να πάω, θα πάω. Άσχετα αν θα προκαλέσω εντυπώσεις σε κάποιους που αμέσως ήθελαν να στηλιτεύσουν.

Υπάρχουν άνθρωποι που θεωρούν ότι ο Μαυρίκιος πρέπει να γίνει περίγελος. Εγώ θεωρώ ότι είναι συνυπεύθυνος και ο Μαυρίκιος γι’ αυτό που συμβαίνει και τα κανάλια. Τα κανάλια κυνηγούν τον Μαυρίκιο και ο Μαυρίκιος τα κανάλια. Αυτό μπορεί να μην οδηγήσει σε καλά πράγματα και πρέπει να το προσέξουν. Μην ξεχνάτε τι έπαθε η Έφη Θώδη, όταν ακριβώς γινόταν αυτό το πράγμα. Το κυνήγι της Έφης Θώδη παντού και η Έφη Θώδη να κυνηγάει τα κανάλια. Αυτό πρέπει να προσεχθεί, διότι έχει ξεφύγει. Η απέραντη δημοσιότητα δεν θα κάνει καλό και μιλάω πολύ σοβαρά τώρα, δεν ήρθα να κάνω πλάκες. Η εικόνα που δημιουργείται, επειδή παίρνει τον χαρακτήρα του σκωπτικού δεν είναι καλή.

Και τα κανάλια το θέλουν αυτό γιατί πουλάει. Κι εγώ δεν θα ήθελα να πουλάει ως πλάκα, διότι πια πουλάει ως πλάκα. Όλα γίνονται μπροστά στις κάμερες. Αυτό δημιουργεί μια περίεργη εντύπωση. Ο Μαυρίκιος είναι και μέλος του Σωματείου. Επειδή είχα έρθει σε εργασιακή κόντρα μαζί του, δεν θα ήθελα να θεωρήθεί ότι δεν πάω για αυτό στον αρραβώνα. Και στο πένθος πάω και στη χαρά. Με κάλεσε με αγάπη. Δεν θα μπορούσα λοιπόν να μην πάω σε αυτό τον γάμο. Πόσο μάλλον που τον πιστεύω ως καλλιτέχνη. Τον Μαυρίκιο τον θαυμάζω, αλλά αυτό που γίνεται αυτή τη στιγμή έχει υπερβεί τα όρια. Νομίζω. Το λέω με πολλή αγάπη. Βλέπω ότι σε όλα τα κανάλια γίνεται μια απερίγραπτη πλάκα με το γεγονός, το οποίο με βρίσκει αντίθετο. Και αναρωτιέμαι, τελείωσε ο αρραβώνας. Αυτό πόσο μπορεί να διατηρηθεί. Χθες δεν ήταν μια κάμερα από το κάθε κανάλι. Ήταν δυο και τρεις κάμερες από όλες τις εκπομπές».

Αυτά ανέφερε ο Σπύρος Μπιμπίλας για τον αρραβώνα του Μαυρίκιου Μαυρικίου.

Ποιος είναι ο Μαυρίκιος Μαυρικίου;

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου είναι ηθοποιός, μουσικός, θεατρικός παραγωγός και συγγραφέας. Thats all folks!