Ο Βαλάντης γύρισε από το Survivor και τον Άγιο Δομίνικο έτοιμος για όλα! Φαίνεται πως θέλει να κάνει σούσουρο γύρω από το όνομά του μιας και γύρισε ιδιαιτέρως νωρίς από το ριάλιτι του ΣΚΑΪ. Αυτή τη φορά στόχο έχει τον πρώην σύντροφο της Κάτιας Ταραμπάνκο η οποία συμμετέχει στο Survivor, Γιώργος Λάγιος.

Ο Βαλάντης, σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στο «Πρωινό» το πρωί της Δευτέρας (21/02), αφού είδε την πόρτα της εξόδου από το Survivor, ενημερώθηκε για όσες δηλώσεις είχαν γίνει και τον αφορούσαν όσο εκείνος βρισκόταν στο reality. Κάποιες δηλώσεις δεν του άρεσαν και απευθύνθηκε στο δικηγόρο του.

Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής ενοχλήθηκε με δηλώσεις του Γιώργου Λάγιου. Μάλιστα όπως είπε, ρώτησε τον ψυχολόγο του ο οποίος τον παρότρυνε να κινηθεί νομικά εναντίον του.

«Άκουσα αρνητικά σχόλια από έναν συγκεκριμένο άνθρωπο που δηλώνει ψυχολόγος, είναι ο κύριος Λάγιος, από ότι μου είπανε. Το έχει αναλάβει ο δικηγόρος μου και σήμερα ή αύριο θα έχει παραλάβει το εξώδικο. Δεν μπορώ να αναφερθώ εγώ στα σχόλια του. Μεταφέρθηκε στον ψυχίατρο μου ο οποίος μού είπε ότι αυτό που έκανε αυτός ο κύριος είναι ποινικά κολάσιμο, έτσι μου το ανέφερε, και ότι πρέπει οπωσδήποτε να κινηθώ νομικά. Να εξηγήσει πώς μπορεί και κάνει γνωματεύσεις ή λέει απόψεις για ένα πράγμα το οποίο παίζει στην τηλεόραση και δεν ξέρει καν αν είναι reality, ταινία. Είναι ποινικά κολάσιμο. Φυσικά θα μπει και ο Ιατρικός Σύλλογος στη μέση για να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα και ο καθένας να αναλαμβάνει τις ευθύνες του» ανέφερε στην κάμερα του «Πρωινού» ο Βαλάντης.

Survivor- Βαλάντης: Η απάντηση του Γιώργου Λάγιου

«Δεν τον έχω γνωρίσει ποτέ τον άνθρωπο. Είναι μέσα στο πεδίο μου να παρατηρώ συμπεριφορές ανθρώπων. Δεν χαρακτηρίζω ποτέ τους ανθρώπους, συμπεριφορές συγκεκριμένα. Ακόμα και η φωνή είναι βία. Στην Αμερική πλέον αν φωνάξεις, σου γίνεται καταγγελία. Δεν έχω πει κάτι επιλήψιμο για να ανακαλέσω. Μια συμπεριφορά παρατήρησα. Αυτή είναι η δουλειά μου. και ως πολίτης αυτή είναι η δουλειά μου, να προστατεύω τους άλλους από το να μιμούνται. Εμένα αυτό με ανησυχεί περισσότερο. Ότι τα παιδιά, να μην βλέπουν συμπεριφορές τις οποίες αύριο ή μεθαύριο θα τις μιμηθούν. Αυτό πάει για οποιοδήποτε κλάδο και για οποιαδήποτε προσωπικότητα» απάντησε ο Γιώργος Λάγιος.