Σημαντική ανανέωση σε πρόσωπα και προγράμματα σχεδιάζει ο ΣΚΑΪ για την προσεχή σεζόν. Πληροφορίες από το Φάληρο αναφέρουν ότι του χρόνου Θα δούμε έναν «άλλο ΣΚΑΪ», καθώς σχεδιάζονται ραγδαίες αλλαγές καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματος και σε καθημερινές ζώνες. Ειδικότερα, αναμένεται να μείνουν ως έχουν μόνο η πρωινή ζώνη έως τις 11:30 και η εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, ενώ σε όλο το υπόλοιπο πρόγραμμα Θα υπάρξουν ανατροπές. Την ίδια στιγμή, πληροφορίες αναφέρουν ότι «κλειδώνει» ο ΣΚΑΪ με τον Ατζούν Ιλιτζαλί μια στρατηγική και αποκλειστική συνεργασία.

Ο Τούρκος παραγωγός θα αναλάβει το 85% του μη ενημερωτικού προγράμματος του σταθμού. Με αυτό το σχέδιο ουσιαστικά δημιουργεί μονοπώλιο, που δεν αφήνει περιθώριο συνεργασίας με άλλες εταιρείες παραγωγής. Έτσι  τόσο οι σειρές όσο και τα ριάλιτι και τα σόου Θα έχουν αποκλειστικά τη «σφραγίδα» του Ατζούν.

Νίκος Μουτσινάς: Θα εύχεται πάλι Καλό Μεσημεράκι;

Στο μεταξύ για ακόμη μία χρονιά ο Νίκος Μουτσινάς θα είναι στον Σκάι και μέχρι το καλοκαίρι του 2023! Πολλές είναι οι φήμες που έλεγαν ότι ο παρουσιαστής θα έφευγε από τον τηλεοπτικό σταθμό του Φαλήρου. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να ισχύει.

Βέβαια όλοι ξέρουν ότι ο δημοφιλέστατος παρουσιαστής κατά καιρούς δεν είχε και τις καλύτερες των σχέσεων με τους ιθύνοντες του καναλιού. Πολλές ήταν οι στιγμές που υπήρχε μία ιδιαίτερη κόντρα στον σταθμό. Όμως γενικά τα πράγματα μοιάζουν να έχουν βελτιωθεί.