Λήξη στο θρίλερ με ανανέωση του συμβολαίου του Star με την Ζήνα Κουτσελίνη, αλλά και οψιόν για βραδινή εκπομπή.
Στην τελική ευθεία για τη διαμόρφωση του νέου προγράμματός του μπαίνει το Star, επιβεβαιώνοντας τη στήριξη του σε επιτυχημένες εκπομπές και αναζητώντας εναλλακτικές προτάσεις για πιο  αδύναμες ζώνες. Το μπρα ντε φερ του καναλιού με την Ζήνα Κουτσελίνη, που ξεκίνησε στις αρχές Μαΐου, έλαβε τέλος με το υπογραφή της ανανέωσης του συμβολαίου της παρουσιάστριας για έναν ακόμα χρόνο.

Μετά από μπαράζ διαπραγματεύσεων με κεντρικό ζητούμενο τους οικονομικούς όρους, το Star και η Ζήνα βρήκαν τη χρυσή τομή και επισφράγισαν τη συνέχιση της συνεργασίας τους.

Η εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα» θα συνεχίσει και του χρόνου στη ζώνη 12:00-14:00, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο και μικρής αύξησης της διάρκειας της εκπομπής.

Θα αναλάβει και δεύτερη εκπομπή στην prime time η Ζήνα; Σύμφωνα με πληροφορίες το ζήτήμα της βραδινής εκπομπής συζητήθηκε εκτενώς και μπήκε στα πλαίσια της συμφωνίας ως οψιόν.

Για την ώρα δεν έχει βρεθεί κάποιο φορμάτ εκrομπής ωστόσο οι δύο πλευρές συμφωνησαν,  αν βρουν από κοινού κάποια ιδέα για βραδινό πρόγραμμα, που να εμπνέει αμφότερους, να το προχωρήσουν!

 

Ήδη από τον Απρίλιο το κανάλι της Κηφισιάς, ζητούσε επίσπευση των συζητήσεων για την ανανέωση του συμβολαίου της Ζήνας λόγω της ραγδαίας ανόδου της εκπoμπής της «Αλήθειες με τη Ζήνα», που «χτυπά» καθημερινά ποσοστά της τάξεως του 30%.

Είναι γεγονός ότι η συγκεκριμένη εκπομπή είχε βοηθήσει σημαντικά στη συνολική ενίσχυση του μέσου όρου τηλεθέασης του Star.