Σε επικοινωνία βρίσκονται συνεχώς τα πανελλαδικά κανάλια με τη νέα τους συμφωνία σχετικά με το πότε θα έρθει το τέλος των σειρών να βρίσκεται σε συζητήσεις. Στόχος για τα κανάλια είναι να πέσει ταυτόχρονα η αυλαία σε όλες τις επιτυχημένες σειρές μυθοπλασίας που βλέπουμε φέτος στην τηλεόραση.

Η αρχή για τη φετινή χρονιά έγινε με την ταυτόχρονη έναρξη της σεζόν στις 19 Σεπτεμβρίου όπου και άρχισαν οι πρεμιέρες των σίριαλ. Οι «συμφωνίες κυρίων» συνεχίστηκαν και για μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων με τα τέσσερα μεγάλα κανάλια, ΑΝΤ1, Mega, Alpha, Star κατάφεραν για δεύτερη συνεχόμενη φορά να συντονίσουν τις πρεμιέρες τους. Μάλιστα κανείς από τους τέσσερις δεν υπέκυψε σε αιφνιδιασμό παρά την πίεση της έναρξης του Survivor.

Ο ΣΚΑΪ από την άλλη ακολούθησε και ακολουθεί τον δικό του σχεδιασμό με το Survivor και αυτό θα συνεχίσει να κάνει.

Τώρα λοιπόν τα βλέμματα στρέφονται στο φινάλε της σεζόν και τη χρονική οριοθέτηση της φετινής σεζόν. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της RealNews οι πρώτες συζητήσεις για το πότε θα πέσει η αυλαία της σεζόν έχουν γίνει ανάμεσα στα κανάλια.

Στόχος των καναλιών πέρα από το συντονισμένο φινάλε είναι και να περιοριστεί η διάρκεια της σεζόν που άλλες χρονιές φτάνει ως τα μέσα Ιουλίου περιορίζοντας έτσι και τα κόστη στα προγράμματα.

 

Όλες οι ειδήσεις

MasterChef: Ανατροπή με τις μέρες προβολής – Η απόφαση του STAR

Σοφία Αλιμπέρτη: Με αυτή την εκπομπή επιστρέφει στην τηλεόραση

Στέφανος Τσιτσιπάς: Λύγισε τον Σίνερ σε «τρελή» ματσάρα!