Πολύ κοντά στην επιστροφή της στην τηλεόραση βρίσκεται η Σοφία Αλιμπέρτη η οποία απέχει από αυτήν εδώ και 14 χρόνια. Την τελευταία φορά μάλιστα που συμμετείχε σε κάποιο πρόγραμμα ήταν στο παιχνίδι «Είσαι πιο έξυπνος από ένα 10χρονο;» το οποίο παιζόταν το 2009 στον ΑΝΤ1.

Στο κανάλι του Αμαρουσίου «ψήνεται» λοιπόν και πάλι η επόμενη εμφάνισή της καθώς ο ΑΝΤ1 αναζητά παρουσιάστρια για τη νέα του εκπομπή «Dr. Oz». Η εκπομπή που ασχολείται με ιατρικά θέματα έχει μακροχρόνια παρουσία στο εξωτερικό με μεγάλη επιτυχία και θα εμφανιστεί στην Ελληνική τηλεόραση για πρώτη φορά με τον ΑΝΤ1 να την προορίζει για την απογευματινή ζώνη τις καθημερινές ημέρες.

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ της RealNews που κυκλοφορεί, η εταιρεία παραγωγής Barking Well Media η οποία θα φέρει το Dr. Oz στην Ελλάδα φέρεται να έχει κάνει ήδη πρόταση στη Σοφία Αλιμπέρτη για την παρουσίασή της. Τις προηγούμενες ημέρες μάλιστα έγινε και το πρώτο ραντεβού μεταξύ της παρουσιάστριας και των υπεύθυνων της παραγωγής με την Αλιμπέρτη να επεξεργάζεται την πρόταση.

Την ίδια ώρα και η Ιωάννα Παλιοσπύρου έχει δεχθεί κρούση από την παραγωγή για τη συμμετοχή της στην εκπομπή η οποία φαίνεται πως κλειδώνει. Ακόμη, η αναζήτηση για τους γιατρούς οι οποίοι θα βρίσκονται στην εκπομπή συνεχίζεται με τον οδοντίατρο Κωνσταντίνο Δέδε να περνάει από δοκιμαστικό και να έχει αφήσει πολύ θετικές εντυπώσεις.

Όλες οι ειδήσεις

MasterChef: Ανατροπή με τις μέρες προβολής – Η απόφαση του STAR

MEGA: Ανατροπή με την πρωινή εκπομπή

Survivor All Star: ΟΡΙΣΤΙΚΟ SPOILER! Αυτός ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση!