Η επιστροφή του MasterChef στην καθημερινότητά μας είναι γεγονός με τον διαγωνισμό μαγειρικής του Star να κάνει την μεγάλη του πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα. Τα νούμερα στην τηλεθέαση είναι μέχρι στιγμής ικανοποιητικά με το φοβερό τρίο των Κοντιζά, Ιωαννίδη και Κουτσόπουλου να έχει αποδείξει πως έχει το δικό του φανατικό κοινό.

Ο ανταγωνισμός ωστόσο είναι για ακόμη μία χρονιά πολύ δυνατός και μάλλον ακόμη πιο έντονος  από πέρσι. Με το Survivor να είναι δεδομένο πως θα κινείται ψηλά όπως και οι άλλες σειρές μυθοπλασίας το Star πρέπει να δείξει την κατάλληλη ευελιξία έτσι ώστε να διαφυλάξει το MasterChef και αυτό φαίνεται πως θα κάνει.

Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε ακόμη στο στάδιο των auditions όμως σύντομα τα επεισόδια αναμένεται να πυκνώσουν και να καλύψουν μεγάλο μέρος της εβδομάδας στο πρόγραμμα του καναλιού. Ωστόσο αντί για 5 επεισόδια στην Prime time όπως γινόταν τις προηγούμενες χρονιές πλέον θα μεταδίδει 4 επεισόδια το βράδυ και ένα απογευματινό Masterclass.

Συγκεκριμένα το ριάλιτι θα μεταδίδεται το βράδυ κάθε Δευτέρας, Τρίτης, Πέμπτης και Παρασκευής ενώ τα απογεύματα της Κυριακής θα έχουμε τις συνταγές διακεκριμένων Σεφ. Με αυτό τον τρόπο το Star εξασφαλίζει 2 μέρες στην prime time χωρίς ανταγωνισμό από το Survivor την ώρα που διατηρεί τον ίδιο αριθμό επεισοδίων έτσι ώστε να καταφέρει να φτάσει μέχρι τις αρχές ή μέσα Ιουνίου για τον μεγάλο τελικό.

Όλες οι ειδήσεις

ΣΚΑΪ: Τέλος από την Σκορδά αυτός ο δημοσιογράφος – Το παρασκήνιο

Ηλίας Ψινάκης: Θα πάρει συνέντευξη στον Πούτιν;

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Εκεί μετακομίζει η Βασιλική – Έτσι ο Ισίδωρος καταστρέφει τον Στάθη