Βασίλης Μίχας – Η γη της ελιάς: Ο γνωστός ηθοποιός έχει καταφέρει να τραβήξει τον ενδιαφέρον, με την υποκριτική του και την εμφάνισή του.

Η πρώτη του τηλεοπτική δουλειά ήταν η σειρά «Επιστροφή» μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, που υποδύθηκε τον Παύλο Σταυρινό, ενώ φέτος, τον απολαμβάνουμε για ακόμα μία χρονιά στην επιτυχημένη σειρά του Mega.

Ο ίδιος λοιπόν παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό Down Town, εκεί όπου απάντησε στο αν έχει κάνει καταχρήσεις.

«Το έχω πει και δημόσια. Την περίοδο του modelling είχα βουλιμικές τάσεις, τις οποίες αντιμετώπισα μόνος μου. Βέβαια δεν το συνιστώ. Χρειάζεται ειδικός. Και υπάρχουν και ομάδες που βοηθούν σε αυτό».

Παράλληλα, σε ό,τι αφορά τα προσωπικά του, αποκάλυψε πως μέχρι στιγμής δεν τον έχει απορρίψει κάποιο κορίτσι που να τον ενδιαφέρει πολύ. Ή διαφορετικά, μπορεί να φύγει εκείνος μόλις καταλάβει ότι δεν τραβάει η φάση.

Τέλος, μίλησε για το αν τον έχει φλερτάρει ποτέ αγόρι, δήλωσε: «Δεν θυμάμαι κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό, αλλά συνήθως ο τρόπος που το αντιμετωπίζω είναι με χιούμορ και ευγένεια, όπως θα έκανα σε κάθε περίπτωση».

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ του επόμενου επεισοδίου

Όλες οι ειδήσεις

Η γη της ελιάς: Η Μαρίνα λιποθυμά στα χέρια του Μάνου

Αλέκος Συσσοβίτης: Νέα δήλωση για το MeToo που θα προκαλέσει

Άσπα: Ατάκα – γροθιά στο στομάχι για τον Mad Clip