Ατάκα – γροθιά στο στομάχι από την αδερφή του Mad Clip, Άσπα που πλέον ακολουθεί τα χνάρια του αδερφού της και βρίσκεται κι αυτή στον καλλιτεχνικό χώρο του τραγουδιού.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ΟΚ, η Άσπα αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ο Mad Clip της έδειχνε πάντα τη πίστη στο ταλέντο της και μάλιστα σχεδίαζαν να δημιουργήσουν ορισμένα κομμάτια μαζί ενώ σημειώνει πως θα προτιμούσε να μην γίνει τραγουδίστρια αρκεί να βρισκόταν ο αδερφός της στη ζωή.

Για το ότι δούλευε μέχρι τον Σεπτέμβριο ως σερβιτόρα παρότι ήδη είχε κυκλοφορήσει κάποια τραγούδια, η ίδια απαντάει πως δεν μπορούσε μέχρι τα 29 της να αφήσει αυτή τη δουλειά καθώς από αυτή βιοποριζόταν και δεν τα βρήκε όλα έτοιμα, όμως ήρθε η στιγμή να κυνηγήσει τα όνειρα της.

Ακόμη, απάντησε και σε ερώτηση για το αν την είχε αναγνωρίσει κάποιος πελάτης, λέγοντας πως δεν θα ξεχάσει μια κοπέλα που την σταμάτησε όσο δούλευε και της είπε πως μοιάζει σε μια τραγουδίστρια αλλά και έναν άλλον θαυμαστή της που την σταμάτησε στον δρόμο προκειμένου να της εκφράσει τον θαυμασμό του.

Τέλος, σχολίασε και τα θετικά σχόλια που λαμβάνει από αρκετές γυναίκες, γεγονός που της κάνει ευχάριστη εντύπωση, καθώς πολλές φορές το γυναικείο φύλο δεν επαινεί η μια την άλλη, κάτι που την βρίσκει αντίθετη.