Δύσκολα τα πράγματα για τη Μαρίνα στη σειρά «Η γη της ελιάς» του Mega η οποία σαρώνει την τηλεθέαση κάθε βράδυ. Οι καταιγιστικές εξελίξεις έρχονται συνεχώς από κάθε μέτωπο και δυστυχώς για τη Μαρίνα τα νέα δε θα είναι καθόλου ευχάριστα.

Τελευταία βλέπουμε ότι η Μαρίνα συνεχώς δεν είναι καλά και η ανησυχία για την κατάστασή της συνεχώς μεγαλώνει. Σε επόμενο επεισόδιο βλέπουμε τον Μάνο να την περιμένει στην ταβέρνα για φαγητό όμως εκείνη δεν εμφανίζεται ποτέ. Πηγαίνει γρήγορα σπίτι όπου και την βρίσκει να κοιμάται καθώς όπως του λέει είχε ξεχάσει τελείως το ραντεβού τους.

Ο Μάνος τρομάζει ακόμη περισσότερο και προσπαθεί μαζί με την Ιουλία να την πείσει να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις ώστε να φανεί αν έχει κάποιο θέμα υγείας. Μάλιστα θα βάλει την Ιουλία να προσπαθήσει να της αλλάξει γνώμη όταν εκείνη αρνείται. Η Μαρίνα δε θέλει να κάνει άλλες εξετάσεις και θέλει να εγκαταλείψει την προσπάθεια να βρεθεί τι έχει καθώς φοβάται ότι θα αντιμετωπίσει μία δύσκολη αλήθεια και ότι πάσχει από κάτι σοβαρό.

Η απόφασή της όμως μόνο σε καλό δε θα της βγει. Αργότερα τη βλέπουμε να λιποθυμάει στα χέρια του Μάνου και η κατάστασή της φαίνεται πως επιδεινώνεται γρήγορα. Η Αντιγόνη θα είναι αυτή που τελικά την πείθει να κάνει νέες εξετάσεις και τα αποτελέσματα δε θα είναι καλά…

Η γη της ελιάς: Δείτε το τρέιλερ από το σημερινό επεισόδιο

Όλες οι ειδήσεις

Μαύρο Ρόδο: Ο Παράσχος συνεργάζεται με Θάλεια – Γιαννίκο

Survivor All Star spoiler 5/2: Χαμός με Καραγκούνια – Γκότση – Μπόγδανο

Survivor All Star spoiler 3/2: Αυτά τα χρήματα θα πάρει ο Κώστας Αναγνωστόπουλος μετά την αποχώρησή του!