Ποιος είπε ότι η απιστία δε συγχωρείται; Σίγουρα όχι ο ηθοποιός Τόνυ Δημητρίου ο οποίος ταράζει τα νερά με τις δηλώσεις του σε νέα συνέντευξη οι οποίες προβάλλουν αρκετά προχωρημένες ιδέες για τις σχέσεις.

Ο Τόνυ Δημητρίου πρωταγωνιστεί στην καθημερινή σειρά Τρία Μίλια η οποία προβάλλεται στο Star και στη κοινή του συνέντευξή με την Ευαγγελία Μουμούρη μίλησε για αυτή την εμπειρία. Ο Τίμος ο οποίος υποδύεται είναι ο δήμαρχος του νησιού ο οποίος είναι μπλεγμένος με ανθρώπους της νύχτας. Όταν μαθαίνει για το φλερτ της γυναίκας του με έναν νεότερο άντρα η αντίδραση του θα είναι ακραία και θα βάλει μπράβους του να τον κάνουν μαύρο στο ξύλο.

Σύμφωνα με τον ίδιο όμως η αντίδραση αυτή του χαρακτήρα του είναι κάτι το οποίο απέχει πολύ από τη δική του αντίδραση στη πραγματική ζωή. Η προσωπική του άποψη για την απιστία μάλιστα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί άκρως προοδευτική καθώς ο ίδιος αποδέχεται την απιστία και γενικά δηλώνει πως μπορεί να αποδεχτεί τα πάντα!

Η άποψή του είναι πως ο καθένας μπορεί να έχει μια αδύναμη στιγμή λέγοντας πως «είναι εύκολο, έχεις βγει, έχεις πιει τα ποτά σου..». Ο ίδιος μάλιστα τόνισε ότι έχει συγχωρέσει σύντροφό του για απιστία.

Εκεί που τραβάει όμως την κόκκινη γραμμή είναι στην παράλληλη σχέση. Ακόμη όσον αφορά τα one nights stands δήλωσε πως είναι κάτι το οποίο δεν κάνει καθώς συνήθως συγκατοικεί.

Γι’ αυτό με θεωρούσαν τον τρελό του χωριού – Ξέσπασε ο Θανάσης Ευθυμιάδης

Asia Express: Οι φωνές της Παππά, οι Μαυρίκιανς που έγιναν κομπάρσοι και ο ασταμάτητος Βασάλος!

Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Μαθιός αντιμέτωπος με τη γιαγιά Ειρήνη – Ο Αντώνης προχωράει σε συλλήψεις για την έκρηξη