Ο Γιωργίκης που περνάει δύσκολα στο σπίτι του εξαιτίαs του γιου του Χρήστου στη σειρά Το Προξενιό της Ιουλίας, εξασφαλίζει τη σύμφωνη γνώμη του για να ‘ρθει σπίτι τους ο ψυχίατρος που τον έχει ξαναδεί, αρκεί να του φέρει μετά αυτός στο σπίτι την Ιουλία. Ο Γιωργίκης του το υπόσχεται, ενώ περιμένει την απάντηση της Στάσας για το προξενιό που της έχει στείλει με την Κερασίνα.

Οταν βρίσκονται, εκείνη του λέει ότι η Ιουλία μετά από όσα έχουν συμβεί χρειάζεται χρόνο για να απαντήσει. Του ζητά να την αφήσει να αναρρώσει και θα τον ενημερώσει.

Λίγο αργότερα η Στάσα έρχεται αντιμέτωπη με τον Γρηγόρη. Τον διώχνει και του απαγορεύει να ξαναπλησιάσει την κόρη της!

Οταν μπαίνει στο δωμάτιο της κόρης της αρχίζει να της λέει πιεστικά να δεχτεί το προξενιό του Προβιού. Της λέει ότι είναι μεγάλη τύχη για εκείνη. Είναι πλούσιος και θα περάσει καλή ζωή.

Όμως η κοπέλα δεν υποκύπτει στις πιέσεις της μάνας της.

Ταυτόχρονα η Χάιδω απαιτεί από τον Γιωργίκη να ξεκαθαρίσει στον Χρήστο για ποιον προορίζεται για νύφη η Ιουλία.
Ο Γρηγόρης μαθαίνει από τη μάνα του την Κυριακούλα ότι ο Προβιός έστειλε προξενιό στην Ιουλία και πηγαίνει στο νοσοκομείο να μάθει τι θα γίνει. Εκείνη του λέει ότι για αυτή  υπάρχει μόνο εκείνος και το προξενιό που της έστειλε ο Γιωργίκης τής είναι εντελώς αδιάφορο.

Όμωs συνεχίζει να μην του λέει τίποτα για την εγκυμοσύνη της. Ενα μυστικό που δεν το γνωρίζει κανένας εκτός από την ίδια και τον γιατρό. Κι ενώ ο Στασινόπουλος που κάνει άνω-κάτω τα πάντα για να βρει το όπλο του εγκλήματος, δέχεται πιέσεις από παντού για ν’ αφήσει τον Στράτο ελεύθερο, η Ιουλία αρνείται να πει όσα ξέρει για τον φόνο, περιμένοντας ότι την πρωτοβουλία θα την πάρει ο Γρηγόρης. Όμως εκείνος δεν το κάνει, υπερασπιζόμενος τον πατέρα του.

Η άρνησή του δημιουργεί στην Ιουλία μεγάλες αμφιβολίες και βάζει στη ζυγαριά τη σχέση της με τον Γρηγόρη. Τελικά η πλάστιγγα θα γυρίσει υπέρ του Προβιου, αφού λαμβάνει τη στάση του Γρηγόρη ως προδοσία. Εκείνη δεν μίλησε και κάλυψε τον φόνο του ίδιου της του πατέρα για χάρη του αγαπημένου της. Εκείνος όμως δεν έκανε τίποτα για τη μνήμη του δικού της πατέρα κι αυτό δεν ξέρει αν μπορεί να του το συγχωρήσει. Ετσι, η Ιουλία δέχεται με βαριά καρδιά το προξενιό.

 

Το Προξενιό της Ιουλίας: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

 

Όλες οι ειδήσεις

Η Μάγισσα: Η Θεοφανώ ξεσκεπάζει τον δολοφόνο-Ο Μιχαήλ θα τις «τελειώσει»

MotoGP και όμως είναι δυνατόν, Bezzecchi Marini θα παραταχτούν στο GP Ινδονησίας

Fame Story: Λίγο πριν το… τέλος έρχεται ο Τριαντάφυλλος-Θα είναι η σανίδα σωτηρίας;