Ένα προξενιό είναι η αφορμή της δυνατής ιστορίας της νέας δραματικής σειράς του Alpha, «Το προξενιό της Ιουλίας».

Ένα νέο project του καναλιού που αναμένεται να φέρει τα πάνω κάτω και να σαρώσει στην τηλεθέαση βασισμένο στην ελληνική παράδοση, με φόντο την επαρχία στην εκπνοή της δεκαετίας του ‘50.

Περισσότερες πληροφορίες για τη νέα σειρά, έδωσε με συνέντευξη της στο MyTV, η ηθοποιός Μελίνα Λεφαντζή που θα αποτελέσει ένα από το πρόσωπα κλειδιά της ιστορίας.

Η Μελίνα Λεφαντζή ξεκινάει ένα συναρπαστικό ταξίδι στο «προξενιό της Ιουλίας» και μίλησε για τον ρόλο που θα ενσαρκώσει αλλά και τη συνεργασία της με τους πρωταγωνιστές της σειράς.

Μάλιστα, αποκάλυψε τον ρόλο της στις εξελίξεις, λέγοντας πως η ηρωίδα φέρνει προτάσεις, δίνει λύσεις και σε πολλές περιπτώσεις θα την δούμε να σβήνει και φωτιές. Όλα αυτά με έναν ιδιαίτερο τρόπο αντιμετώπισης των πραγμάτων.

Ακόμη, πρόσθεσε αναφορικά για την οικογένεια της, πως η Κυριακούλα και η Αλεξάνδρα, έχουν μια ιδιαίτερη σχέσης μητέρας και κόρης. Μια έντονη σχέση και κάθε φορά θα εμφανίζονται όλο και περισσότεροι λόγοι που θα δικαιολογούν γιατί είναι έτσι τα πράγματα μεταξύ τους. Ενώ στη σχέση της με τον αδερφό της, θα λειτουργεί ως ένα μεγάλο στήριγμα για εκείνον.

Παράλληλα, θα υπάρξει σχέση και με την Ιουλία κάτι που θα επιδιώξει και η ίδια η Αλεξάνδρα θέλοντας να βοηθήσει τα μέγιστα τόσο τον Γρηγόρη όσο και την Ιουλία.

Τέλος, η Μελίνα Λεφαντζή δήλωσε πως η σειρά θα κεντρίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού καθώς θα υπάρχουν πολλές και ενδιαφέρουσες ιστορίες που μεγαλώνουν την αγωνία.

Όλες οι ειδήσεις

Έρωτας φυγάς: Ο Ιάσονας ταπεινώνει την Μαργέτα με την ερωμένη του πατέρα του

Ο παράδεισος των κυριών: Τέλος ο Άγης; Εξαφανίζεται – Δεν αναγνωρίζει το παιδί

Θήβα: Η κοινωνία «ξυπνάει» – Συγκλονιστική συμπαράσταση εκατοντάδων πολιτών σε οικογένεια που χάνει το σπίτι της από πλειστηριασμό