Ακόμη μία μεγάλη ανατροπή μας επιφυλάσσει ο Έρωτας Φυγάς στον δεύτερό του κύκλο καθώς η αποκάλυψη της ερωμένης του μπαμπά του Ιάσονα φέρνει τα άνω κάτω στις σχέσεις του με τη μητέρα του.

Τόσο ο Ιάσονας όσο και η Μαργέτα γνώριζαν πως ο Γιώργος Δεμερτζής, ο πατέρας του Ιάσονα, είχε ερωμένη. Όταν λοιπόν η Μαργέτα μάθει ότι ο Ιάσονας συναντιέται κρυφά και κάνει παρέα με αυτή τη γυναίκα μέχρι σήμερα.

Έξαλλη η Μαργέτα πάει να τη βρει και της ζητάει το λόγο. Δε γίνεται να της έκλεψε τον άντρα και τώρα να θέλει να πάρει και τον γιο της μακριά της.

Εκείνη όμως αντεπιτίθεται. Ξεσπάει λέγοντας ότι με τον Γιώργο ήταν βαθιά ερωτευμένοι και η Μαργέτα δε τους άφησε ποτέ να χαρούν τον έρωτά τους. Όσο για τον Ιάσονα της αποκαλύπτει ότι από 17 χρονών μπαίνει μέσα σε αυτό το σπίτι και πως τον έχει σα γιο της.

Η Μαργέτα χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της. Η οργή της στρέφεται στον γιο της. Την επόμενη ημέρα όταν επιστρέφει σπίτι ο Ιάσονας οι φύλακες, με εντολή της Μαργέτας, δε τον αφήνουν να μπει ενώ και η ίδια τον απειλεί με όπλο.

Η Μαργέτα του λέει να αλλάξει μυαλά και μετά να ξαναέρθει σπίτι. Μάλιστα τραβάει το σκοινί στα άκρα αλλάζοντας το όνομα της εταιρείας, αναλαμβάνοντας τα ηνία και δωρίζοντας τα ρούχα του νεκρού άντρα της.

Ο Ιάσονας απαντάει κυκλοφορώντας με την ερωμένη του πατέρα του δημοσίως διατυμπανίζοντας πως η μητέρα του χάλασε τα σχέδια τους για γάμο.

Η Μαργέτα τότε γίνεται έξαλλη και του ανακοινώνει πως θα βάλει τον Μάρκο στην εταιρεία!

Έρωτας Φυγάς: Δείτε καθημερινά τη σειρά σε επανάληψη

Όλες οι ειδήσεις

Survivor All Star: Απασφάλισε ο Τριαντάφυλλος – Έτσι θα ξαναμπώ στο παιχνίδι

Η γη της ελιάς: Ο Κωνσταντίνος δραπετεύει από τους απαγωγείς – Εκβιάζει τον Δημοσθένη

Πέθανε η Lil Tay! Πώς πέθανε η 14χρονή ράπερ των 3,3 εκατομμύριων ακολούθων ;