Οι ώρες αγωνίας στη σειρά του Alpha «Ο Παράδεισος των κυριών» δεν έχουν τελειωμό. Με την ιστορία να επιστρέφει στις οθόνες μας από Σεπτέμβριο τα spoiler για τον δεύτερο κύκλο κάνουν την εμφάνισή τους το ένα μετά το άλλο.

Ένας πρωταγωνιστής που θα μας απασχολήσει πολύ σε αυτόν τον Β’ κύκλο θα είναι ο Άγης. Ο Άγης έχουμε δει πως ήδη δε συμφωνεί με την απόφαση της Γεωργίας να αρραβωνιαστεί τον Πάρη. Ο νεαρός πιστεύει πως ο Πάρης είναι ακατάλληλος και μπορεί να κάνει κακό τόσο στη Γεωργία όσο και στο παιδί του.

Έτσι, αποφασίζει να κάνει ότι μπορεί για να διεκδικήσει την επιμέλεια του παιδιού. Σύμμαχό του σε αυτή τη θέληση είναι η Πολυξένη με την οποία παντρεύονται κρυφά έτσι ώστε να πετύχουν το στόχο τους.

Την ίδια στιγμή η Γεωργία στέκεται στο πλευρό του Πάρη ο οποίος θρηνεί ενώ η ώρα του τοκετού πλησιάζει και η αγωνία της μεγαλώνει.

Σύντομα τα νερά σπάνε και η Γεωργία μπαίνει να γεννήσει. Λίγο μετά ενημερώνεται τόσο ο Άγης όσο και η οικογένεια Μπουραντά. Η Γεωργία είναι τρισευτυχισμένη που κρατάει στα χέρια της το μωρό της.

Στο μωρό ωστόσο πρέπει να δηλωθεί το όνομα πατρός και ο Άγης δε κάνει την εμφάνισή του στο νοσοκομείο. Μέχρι και την ημέρα που παίρνει εξιτήριο η Γεωργία ο Άγης είναι άφαντος.

Οι ώρες περνούν και η Πολυξένη με την Αμαλία ανησυχούν. Όταν συνειδητοποιούν πως τα ίχνη του έχουν χαθεί τρομοκρατούνται.

Όπως όλα δείχνουν ο Άγης εξαφανίστηκε όταν έμπλεξε σε μια περιπέτεια λίγο πριν πάει στο νοσοκομείο. Τα πράγματα πήραν άσχημη τροπή και ο ίδιος εξαφανίστηκε!

https://youtu.be/mJo-xzdPOhE

Όλες οι ειδήσεις

Έρωτας φυγάς: Ο Ιάσονας ταπεινώνει την Μαργέτα με την ερωμένη του πατέρα του

Ο παράδεισος των κυριών: Η Στέλλα κλέβει τον Σίμο από την Αμαλία – Χαμός τη νέα σεζόν

Δολοφονία οπαδού ΑΕΚ: «Αδερφέ χτυπήθηκα» – Ανατριχιάζουν τα τελευταία λόγια του Μιχάλη – Μαρτυρίες σοκ για το φονικό της Ν.Φιλαδέλφειας