Ανατροπές αλλά και εξελίξεις έρχονται στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, Το Ναυάγιο. Η δραματική σειρά είναι μία από τις ακριβότερες παραγωγές που πραγματεύται με την πραγματική ιστορία της βύθισης του πλοίου Ηράκλειον το 1966 που βύθισε στο πένθος τα Χανιά και ολόκληρη τη χώρα.

Αν και η εν λόγω σειρά φέρνει ικανοποιητικά νούμερα στους πίνακες τηλεθέασης για τον σταθμό, το μέλλον της είναι… σύντομο μιας και το τέρμα της πλησιάζει. Οι ιθύνοντες του σταθμού έχουν αποφασίσει να μην υπάρξει δεύτερη σεζόν για τη δραματική σειρά και να ολοκληρωθεί στο τέλος αυτής της σεζόν.

Οι λόγοι που οδήγησαν σε αυτή την απόφαση, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γρηγόρη Μελά είναι ότι οι δημιουργοί της σειράς αποφάσισαν να μην παρατείνουν τις ιστορίες των χαρακτήρων για να μη κουράσουν το κοινό.

Στο μεταξύ στο αποψινό επεισόδιο, η Ειρήνη αρχίζει να κάνει σχέδια για τα αρώματα και το νέο της εργαστήριο, ενώ ο Ιπποκράτης κάνει τα δικά του μυστηριώδη σχέδια. Ο Μάκης πηγαίνει στο ραντεβού με τη Λίνα αλλά όχι για το λόγο που ήλπιζε εκείνη.

Ο Δημήτρης μαθαίνει την αλήθεια για τον αρραβώνα του Στέφανου και της Λίνας και η έκρηξη είναι αναπόφευκτη. Ο Βασίλης μπαίνει ανάμεσα στη Στέλλα και στον Μάριο και προσπαθεί να τον σώσει από τη μανία της. Η Αλίκη έρχεται αντιμέτωπη με τον Παντελίδη, που κρύβει έναν ακόμα άσο στο μανίκι του. Η Χριστίνα βλέπει τη φωτογραφία του Ιπποκράτη στην εφημερίδα και αναγνωρίζει τον άντρα που είδε έξω από την αυλή. Η Λίνα εξαφανίζεται από προσώπου γης μετά τον καβγά της με τον Μάκη.

Μια δυσάρεστη έκπληξη περιμένει και την Ειρήνη.

 

Το Ναυάγιο: Δείτε το τρέιλερ

 

Όλες οι ειδήσεις

Το Ναυάγιο: Χαμός με την αποκάλυψη-Ο Δημήτρης έκαψε τους γονείς του Άγγελου!

F1 O Χάμιλτον στη Ferrari: Το «μήνυμα» του Περόνι

Η Μάγισσα: Η Θεοφανώ φτάνει μέχρι το τέλος-Η Γερακίνα επιστρέφει και τιμωρεί!