Πίσω από κορυφαίες παραστάσεις της χώρας κρύβεται κατά καιρούς η Μαντώ Γιαννίκου. Είτε ως ηθοποιός είτε ως χορεύτρια είτε ακόμα ως βοηθός σκηνοθέτη.

Η ηθοποιός κάνει αυτή τη σεζόν τη δεύτερη τηλεοπτική της προσπάθεια, ενσαρκώνοντας τη Φανή στο «Ναυάγιο» και παρακάτω δίνει το δικό της spoiler για τη συνέχεια.

Αναλυτικά όσα είπε:

– Θα είναι η ηρωίδα σας ο άνθρωπος που θα μιλήσει σε όλους για την πραγματική ταυτό τητα του Πέτρου;

– «Δεν είναι ρουφιάνος η Φανή. Είναι παλαβιάρα, κάνει τρέλες, αλλά δεν είναι τέτοιας πάστας άνθρωπος. Δεν θα πρόδιδε τον Πέτρο, τουλάχιστον όχι εν γνώσει της».

– Τα χρήματά της θα τα πάρει;

– «Για να δούμε… Αλήθεια δεν ξέρω πραγματικά τι θα της συμβεί, όμως με το χέρι στην καρδιά θεωρώ πως θα τα καταφέρει. Και αμέσως θα προκύψει το θέμα του τι θα κάνει με αυτά όταν τα πάρει.

Θα μείνει; Θα φύγει; Θα εξαφανιστεί; Δεν ξέρω τι έκβαση θα έχει αυτός ο ρόλος… Αν ωστόσο με ρωτούσε κανείς, θα έλεγα πως θα ήθελα να της δοθεί λίγος χώρος για να ξεδιπλώσει την καλή της πλευρά. Θα μου άρεσε να τη δούμε δηλαδή να βοηθάει στη διαδρομή του Πέτρου».

– Θα έρθει σε επαφή με άλλους ήρωες εκτός από τον Αντώνη;

– Με όλους θα μιλήσει η Φανή, όμως με κανέναν δεν θα έχει πραγματικά καλές σχέσεις. Δεν είναι αγαπητό άτομο στους φίλους του Αντώνη και κυρίως στην κυρία Χριστίνα, που δεν μπορεί να χωνέψει πως είναι αρραβωνιαστικιά του.

Όλες οι ειδήσεις

Η παραλία: Αυτό θα είναι το τέλος του Γράντου και της Τες

Ψυχοκόρες: Αυτό είναι το τέλος της Μάγιας Αρδίτη

Τηλεθέαση: Σάρωσε το MasterChef στο δυναμικό κοινό – Απογοήτευση το Dragons Den