Οι Ψυχοκόρες είναι από τις νέες σειρές της σεζόν που έχουν αγαπηθεί και εκτιμηθεί πολύ από το κοινό, με τη Γιούλικα Σκαφιδά να πρωταγωνιστεί.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στο TV24 για τον θεσμό της ψυχοκόρης, ενώ παραδέχθηκε τις δυσκολίες που θα βιώσει η ηρωίδα της στα επόμενα επεισόδια.

Σχετικά με την Μάγια Αρδίτη, ανέφερε: «Μου αρέσει πολύ η εποχή που βλέπουμε τη Μάγια, γιατί πορεύεται σε μια δεκαετία που έγιναν ιστορικές αλλαγές.

Αφενός έχουμε την αναπαρά σταση ενός βίαιου θεσμού, αυτού της ψυχοκόρης, από την άλλη έχουμε τη ρεαλιστική αναβίωσης μιας εποχής που έφερε την αλλαγή και την ελπίδα στις καρδιές του κόσμου».

Σε ό,τι αφορά την σχέση της με τον σύζυγό της, Παύλο, η οποία φαίνεται πως έχει τριγμούς, τόνισε:

«Η σχέση με τον Παύλο θα κλονιστεί απόλυτα, όπως και με τον πατέρα και τον γιο «Ως κοινωνία της. Γιατί θα καταλάβει πως στην προσπάθειά της να υπερασπιστεί έχουμε μια ενοχή το φεμινιστικό κίνημα, παραμέλησε όλα τα άλλα. Δεν έβλεπε τι συνέβαινε μέσα στο ίδιο της το σπίτι».

Τέλος, στο ερώτημα για το πώς θα δούμε την ηρωίδα της στο τέλος της διαδρομής της, απάντησε:

«Επειδή έτσι έχει μάθει, θα συνεχίσει τη ζωή της, αλλά θα συμβιβαστεί με τις απώλειες που θα έχει αυτή. Θα φτιάξει ό,τι μπορεί και ό,τι δεν μπορεί θα το αφήσει να φύγει.

Θα συνεχίσει έχοντας πάντα στην ψυχή της τον πόνο της απώλειας αλλά και τη χαρά της σύσφιξης των σχέσεων που έφτιαξε στην πορεία της. Θα συνεχίζει τη ζωή της δυναμικά».

Όλες οι ειδήσεις

Το προξενιό της Ιουλίας: Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για το τέλος

Η Μάγισσα: Ήρθε η ώρα του Σπήλιου-Μαθαίνει την αλήθεια για τη μάνα του-Κάνει την ανατροπή;

Παγιδευμένοι: Αυτός είναι ύποπτος για φόνο-Η Άννα μπλεγμένη!