Το «Κόκκινο ποτάμι», μία από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές σειρές και μεγάλη επιτυχία Μανούσου Μανουσάκη που προβλήθηκε τη σεζόν 2019-2020 από το ΟΡΕΝ, περιγράφοντας τα τραγικά γεγονότα της γενοκτονίαs των Ελλήνων του Πόντου με αφορμή τον έρωτα δύο νέων, επιστρέφει ατην ίδια συχνότητα με τον δεύτερο κύκλο του.

Το πρωταγωνιστικό καστ έχει ήδη κλείσει και αποτελείται από τους Αναστασία Παντούση, Όμηρο Πουλάκη, Κωνσταντίνο Καζάκο. Δήμητρα Σιγάλα, Σωτήρη Χατζάκη, Πέτρο Ξεκούκη, Κέλλυ Γιακουμάκη, Αγγελο Ανδριόπουλο. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν άμεσα και θα πραγματοποιηθούν οε Θεσσαλονίκη, Ξάνθη, Βέροια και Παλαιό Παντελεήμονα.

 

 Τηλεοπτικές σειρές: Η Ελένη Ράντου επιστρέφει

Η αγαπημενη ηθοποιόs, Ελένη Ράντου, που τη φετινή τηλεοπτική σεζόν την είδαμε στην κωμική σειρά τηs ΕΡΤ «Ζακέτα να πάρειs», θα επιστρέψει στη μικρή οθόνη με μια ολοκαίνουρια παραγωγή. Πρόκειται για μια μεταφυσική κωμωδία που θα αποτελείται από 12 επεισόδια. Το κανάλι που πιθανώs να φιλοξενήσει το νέο αυτό πρότζεκτ είναι ο ΣΚΑΪ που ευελπιστεί να μπει δυναμικά την επόμενη χρονιά στο κομμάτι τηs μυθοπλασίαs. Μάλιστα ήδη έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα και τηs νέαs κοινωνικήs σειράς με τίτλο «στΟργή», με τη Μαρία Ναυπλιώτου στον κεντρικό ρόλο.

Μια νέα δραματοποιημένη σειρά με προσωρινό τίτλο «Ιατρικέs υποθέσειs» που βασίζεται στο βελγικό φορμάτ «The clinic», Θα κάνει πρεμιέρα τον Ιούλιο στον ΑΝΤ 1. Η υπόθεση εστιάζει σε δύσκολα περιστατικά που εκτυλίσσονται σε ένα νοσοκομείο και είναι εμπνευσμένη από αληθινά γεγονότα. Τέσσεριs γιατροί και μια νοσοκόμα δίνουν το καλύτερό του εαυτό για να φέρουν εις πέρας την αποστολή τουs.
Τα επεισόδια, 60 στο σύνολο, θα είναι καθημερινά και ωριαίαs διάρκεια. Ανάλογα με την απήχηση που η νέα παραγωγή θα έχει στο κοινό, θα κριθεί αν θα συνεχιστεί και τον Σεπτέμβριο.