Διθυραμβικά σχόλια απέσπασαν τα πρώτα δύο επεισόδια της σειράς «Σέρρες» του Γιώργου Καπουτζίδη, που έκανε πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 +. Το comeback του σεναριογράφου και ηθοποιού στη συγγραφή κωμικού σεναρίου, αλλά και στο γενέτειρά του, συνδυάζει ξεκαρδιστικούς διαλόγους και συγκίνηση, ενώ εξαιρετική είναι και η ερμηνεία του πρόωρα χαμένου Πάνου Νάτση στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Οδυσσέα. Θα υπάρξει και δεύτερος κύκλος μετά το τέλος των 10 επεισοδίων;

Στόχος τόσο του Γ. Καπουτζίδη όσο και του ΑΝΤ1 αρχικά ήταν να ξεκινήσουν μέσα στον Μάιο τα γυρίσματα για τη δεύτερη σεζόν. Ωστόσο, ο θάνατος του ταλαντούχου πρωταγωνιστή Πάνου Νάτση ανέτρεψε τον σχεδιασμό, ενώ προκάλεσε μεγάλο σοκ σε όλη την ομάδα των «Σερρών», που αναζητά τώρα δειλά τα πατήματά της για την πιθανή συνέχεια.

Σέρρες: Δεύτερος κύκλος του χρόνου;

Πληροφορίες αναφέρουν ότι εξετάζεται ένα εναλλακτικό σενάριο, ώστε να υπάρξει δεύτερος κύκλος. Να μετατοπιστεί η δράση από τον Οδυσσέα (Πάνο Νάτση) στη συμπρωταγωνίστρια Μαριλού Κατσαφάδου. Ακόμα δεν έχει ληφθεί οριστική απόφαση, αλλά η πρόθεση είναι να υπάρξει και συνέχεια της σειράς.

ΑΝΤ1: Δωρεάν η πλατφόρμα του καναλιού

Χωρίς χρέωση για ένα διάστημα θα προσφέρεται η νέα τηλεοπτική υπηρεσία ΑΝΤ1 +, την οποία ετοιμάζεται να διαθέσει από τις 15 του μήνα ο όμιλος του Αμαρουσίου. Ακολούθως, η χρέωση θα είναι της τάξης των 5 ευρώ.

Η πλατφόρμα του ΑΝΤΙ Θα περιλαμβάνει τους αγώνες του Mundial 2022, τη νέα σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη και προγράμματα από την υπηρεσία streaming Peacock.