Συνεπείς στο ραντεβού μας για να σας μεταφέρουμε τι είδαμε και τι ακούσαμε στην ελληνική τηλεόραση και γενικότερα στη showbiz.
Η εβδομάδα που μας πέρασε είχε μία περίεργη ησυχία, όσον αφορά τα τηλεοπτικά. Κανένα νέο δεν έχει σκάσει ακόμη για το πού θα συνεχίσει την τηλεοπτική της πορεία η Φαίη Σκορδά. Δύο κανάλια μόνο έχουν χώρο για να την εντάξουν, ΣΚΑΙ και STAR. Τώρα αν όντως τη διεκδικούν δε θα μείνει για πολύ καιρό κρυφό και σύντομα θα έχουμε τα νέα για το που υπέγραψε στην τηλεόραση.  Εκτός και αν υπογράψει αλλού και σκάσει σαν βόμβα στα τηλεοπτικά και θα πρέπει κάποια άλλη παρουσιάστρια να τρέμει για την καρέκλα της. Από πλευρά ΣΚΑΙ, η Ιωάννα Μαλέσκου μας αποχαιρέτησε ευχαριστώντας το ΣΚΑΙ για τα δυο χρόνια που έμεινε εκεί και για αυτά που της έδωσε. Πολλά ακούγονται ότι η Μαλέσκου είναι κοντά στο να υπογράψει με την ΕΡΤ. Δηλαδή από ό,τι καταλαβαίνω για να κάνει εκπομπή η Ιωάννα θα πρέπει όλοι να τσοντάρουμε από την τσεπούλα μας. Οψώμεθα!

Η Δευτερούλα ξεκίνησε με ένα θέμα που μας αναστάτωσε όλους (καλά μην παίρνετε και όρκο κάτι πρέπει να γράψουμε και εμείς καλοκαιριάτικα) αν χώρισε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου με την Ιωάννα Τούνη. Γιατί έπεσαν μπλοκ εκατέρωθεν, γιατί έφυγαν τα ταγκ από τις φωτογραφίες τους. Οκ, θα απασχολήσει τον κόσμο γιατί οι ίδιοι μας έχουν μοστράρει τη σχέση και την αγάπη τους στα social media! Βγήκε βέβαια η Ιωάννα στο Instagram και με ύφος δασκαλίστικο μας επέπληξε να μην κρυφοκοιτάζουμε από την κλειδαρότρυπα της για το τι κάνει στην προσωπική της ζωή! Εδώ δε θα μπορούσα να μην σχολιάσω το τελευταίο. Αυτό νομίζω απευθύνεται σε όλους του influencers – instagramers ή έστω στους wannabe social media influencers, από τη στιγμή που κάνετε αυτό το επάγγελμα (ο θεός να το κάνει επάγγελμα) και θέλετε ακόλουθους για να μπορείτε να κάνετε διαφημίσεις και κατά επέκταση κέρδη, δεν μπορείτε να λέτε μετά να μην ασχολείστε μαζί μου. Όταν έχεις φτάσει στο σημείο που όλη σου τη ζωή την πουλάς (δεν απευθύνομαι στην Τούνη απλά είναι μια αφορμή) μέσω των social media για κάποια κλικ δεν μπορείς μετά να αναιρείς αυτά που υποτίθεται ενστερνίζεσαι. Κανείς δεν έχει δικαίωμα να κρίνει τι κάνει ο άλλος στη ζωή του και ειδικότερα στο κρεβάτι του, αλλά πρέπει να υπάρχει και ένα φρένο στο τι δείχνεις και πουλάς.

Ελληνική τηλεόραση: Γουστάρουμε την κλειδαρότρυπα

Μπορεί ο καθένας να δείχνει ένα 10-20% της ζωής του χωρίς να πρέπει να ξέρουμε τα πάντα. Βέβαια ζούμε σε μια χώρα που ο λαός του γουστάρει να κοιτάει από την κλειδαρότρυπα. Είναι λες και τσουσουρώνουμε να μαθαίνουμε για το τι κάνει ο άλλος στην προσωπική του ζωή (όχι για να χαρούμε με την χαρά του) αλλά για να είμαστε εκεί στο πρώτο στραβοπάτημα για να λιθοβολήσουμε. Γενικά η ιστορία των social media και των influencer είναι τεράστια και νομίζω θα ασχοληθώ στο κοντινό μέλλον με σκέψεις πάνω στο θέμα πιο αναλυτικά.

Το κακό με την εποχή που ζούμε είναι άμα πας και ρωτήσεις ένα παιδί τι θες να γίνεις οι απαντήσεις είναι μετρημένες. Θέλουν να γίνουν influencer γιατί έτσι πιστεύουν θα βγάλουν εύκολα και γρήγορα λεφτά χωρίς να χρειαστούν να μορφωθούν ή να γίνουν trapper γιατί έτσι θα γίνουν διάσημοι, με χρήματα και γκόμενες. Δε θέλω να φανώ σαν τη θεία μου από το χωριό, αλλά όταν εγώ ήμουν μικρή είχαμε άλλες φιλοδοξίες σαν νέοι άνθρωποι. Πάνε οι εποχές που έλεγες θέλω να μεγαλώσω για να αλλάξω τον κόσμο που ζω, όχι από το κινητό και από τον καναπέ, κάνοντας έστω κάτι μικρό αλλά για εσένα να είναι τεράστιο. Cu soon!