Ένα από τα πιο πολυφωτογραφημένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ, η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, φαίνεται ότι έριξαν αυλαία στη σχέση τους η οποία μέτραγε σχεδόν ένα χρόνο.

Η νεαρή influencer και το μοντέλο-παρουσιαστής σταμάτησαν να ακολουθούν ο ένας τον άλλον στα social media και όπως φαίνεται, έχουν σβήσει και τις όποιες κοινές αναρτήσεις στο Instagram.

Η νεαρή Θεσσαλονικιά είχε πει σε παλαιότερες αναρτήσεις της ότι «Είμαι πολύ τυχερή που βρήκα παρέα που μου βγάζει και τις άλλες πλευρές της Ιωάννας, οι οποίες ήταν ξεχασμένες πάνω στο πατάρι».

Πώς όμως μάθαμε ότι το ζευγάρι δεν είναι πλέον μαζί; Μα φυσικά από τη γνωστή περσόνα Σούλα Γκλάμορους η οποία απάντησε μετά από βροχή μηνυμάτων που είχε δεχτεί νωρίτερα για το μέλλον του ζευγαριού.

Το γεγονός πυροδότησε το ότι ο Δημήτρης έχει αφαιρέσει όλα τα tag με το όνομά του από τις κοινές φωτογραφίες που έχει με την Τούνη και το αντίστροφο!

Επίσης, οι δύο νέοι της ελληνικής σόου μπιζ είχαν προχωρήσει και σε unfollow

glamourous

Η Σούλα ωστόσο, που θέλει να κάνει ρεπορτάζ σοβαρό πριν απαντήσει, θέλησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις λέγοντας ότι ίσως το ζευγάρι να μάλωσε και γι αυτό προέκυψε και το μπλοκ!

Στο νοσοκομείο η Ιωάννα Τούνη

Στο μεταξύ, η γνωστή influencer Ιωάννα Τούνη πριν μερικές μέρες δημοσίευσε μία φωτογραφία και έκανε γνωστό ότι βρίσκεται εκτάκτως στο νοσοκομείο.

Σε αυτή τη βλέπουμε ξαπλωμένη σε κρεβάτι και με ορό στο χέρι της.

Η ίδια αρχικά δεν αποκάλυψε λεπτομέρειες για τον λόγο εισαγωγής της.

Δείτε την ανάρτησή της στο Instagram

 

Στην συνέχεια η Ιωάννα Τούνη δημοσίευσε ένα βίντεο της φίλης της, Στέλλας Πάσσαρη, στο οποίο η φίλη της λέει πως η διάσημη influencer έχει πάθει υπερκόπωση και παίρνει βιταμίνες. Η Ιωάννα Τούνη ακούγεται στο τέλος του βίντεο να αστειέυεται, λέγοντας πως μάλλον την έχουν ματιάσει.

 

Τούνη