Δεν το πήρε και πολύ καλά η Ασημίνα το γεγονός ότι είναι πάλι υποψήφια προς αποχώρηση από το Survivor γι αυτό και ζήτησε όπως είδαμε και στο επεισόδιο της Τρίτης (21/6) να μη δώσει ο Χρήστος Δάντης ούτε ένα ευρώ για να την κρατήσει στον Άγιο Δομίνικο.

Δύσκολοι καιροί δηλαδή για τραγουδιστές που έχουν δεσμό με παίκτριες ριάλιτι επιβίωσης.

Σε άλλα νέα, είδαμε επίσης ότι υποψήφιοι θα είναι μαζί με την Ασημίνα, η Μαίη αλλά και η Σταυρούλα όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει ΕΔΩ. Επίσης, μάθαμε ότι εκτός από τις δύο ασυλίες που κέρδισε ο Σοϊλέδης, την τρίτη την κερδίζει ο Νίκος Γιάννης. Άρα και εκείνος τίθεται αυτόματα εκτός τάκου.

Στο μεταξύ ο Σπύρος Μαρτίκας έχει ηθικές… απορίες αλλά και ερωτήματα που σοκάρουν!  Ο φαρμακοποιός της Δραπετσώνας που πήγε μέχρι τον Άγιο Δομίνικο για την εμπειρία και όχι για τα λεφτά, έχει την απορία και την εκφράζει δημόσια. Ποιος αξίζει να φτάσει τελικά στον τελικό του SURVIVOR, αφήνοντας υπόνοιες για κάποιους συμπαίκτες του. Ο καλύτερος αγωνιστικά ή ο πιο αξιοπρεπής;

Είναι πραγματικά δύσκολες απορίες αλλά η πιο άξια και γεμάτη περιέργεια πραγματικά, είναι αν ο Σπύρος είναι για 12Η φορά ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ!

Ας τα βάλουμε κάτω να τα πάμε δια της ατόπου που λέγαμε και στο σχολείο όταν πηγαίναμε πριν χρόνια πολλά δηλαδή.

Ασημίνα, το επονομαζόμενο βουνό του ριάλιτι του ΣΚΑΪ, είναι η πρώτη (πληγωμένη) υποψήφια. Επιπλέον τον τάκο μοιράζεται μαζί της, η Μαίη και η Σταυρούλα όπως σας έχουμε ενημερώσει ήδη από τα αξημέρωτα!

Και μένει να δούμε ποιος είναι ο τέταρτος που ίσως δεν πάει στο Γαλάτσι ως παίκτης αλλά ως θεατής.

Άρης όχι, πήρε ασυλία. Νίκος όχι γιατί πήρε κι αυτός το αυτό. Μένει λοιπόν ο Σπύρος και ο Στάθης. Δυστυχώς όμως ή ευτυχώς ο Σπύρος ισοφαρίζει με Σταυρούλα και παίρνει για 12η φορά την κρυάδα!

Το ερώτημα που ακολουθεί είναι κρίσιμο.

Εσείς ποιος θέλετε να μείνει στον Άγιο Δομίνικο από τους τέσσερις;

Ασημίνα Χατζηανδρέου
Θωμαΐς Εμμανουϊλίδου
Σταυρούλα Χρυσαειδή
Σπύρος Μαρτίκας

Μικρή παρένθεση: ΨΗΦΙΣΤΕ ΕΔΩ με αρνητική ψηφοφορία για να βγάλουμε συμπεράσματα.

Η απορία κρίσιμη και η ψηφοφορία σοβαρή!