Εδώ και μέρες έχει γίνει η προσπάθεια να καταστεί… σαφές ότι το Survivor έχει μία αρκετά μεγάλη πτώση στα νούμερα αφού οι τηλεθεατές που παρακολουθούν το ριάλιτι επιβίωσης δε βρίσκουν ενδιαφέρον το γεγονός ότι ο νικητής δεν εξαρτάται από τους ίδιος αλλά από το αποτέλεσμα του στίβου μάχης!

Ο Τούρκος παραγωγός προφανώς και έβαλε τη συγκεκριμένη ρήτρα για να γλιτώσει τα spoilers αλλά και την «αυλή» του κάθε παίκτη που θα τον ψηφίσει! Επιπλέον έχει σταματήσει να δίνει spoilers του επεισοδίου που αναμένεται να προβληθεί, στη μεσημεριανή εκπομπή της Φαίης Σκορδά, Fay’s Time, ρεπορτάζ που ανέβαζε ο Νίκος Παρτσώλης με τον τρόπο του. Αυτό ήταν κάτι που πρόσφερε νούμερα όχι μόνο στο ριάλιτι επιβίωσης αλλά και στην εκπομπή αφού έπαιζε με αποκλειστικά!

Ωστόσο σήμερα (6/2) άλλαξαν τα δεδομένα μιας και ο Τζέιμς Καφετζής μίλησε στο Fays Time του ΣΚΑΪ λίγο πριν αναχωρήσει για Καραϊβική!

Τι είπε όμως το δυνατό χαρτί του παιχνιδιού;

«Δεν έχω άγχος, ξέρω τι θα συναντήσω. Αυτό που μου έλειψε περισσότερο είναι η ηρεμία που απολάμβανα όταν ξυπνούσα νωρίς. Κάτι άλλο που μου έχει λείψει είναι τα πανέμορφα ηλιοβασιλέματα που έχει εκεί.

Δεν φοβάμαι τον Αλέξη Παππά, τον έχω στο 1-0. Δεν έχω δει ολόκληρα επεισόδια λόγω του ότι ήμουν στην Ιαπωνία.

Είναι ενδιαφέρον το ότι δεν υπάρχει ψηφοφορία. Όταν όμως ψηφίζει ο κόσμος, πορώνεται παραπάνω και στηρίζει έναν παίκτη.

Προφανώς με συμφέρει η ψηφοφορία. Αν ήταν στο χέρι μου, θα την έβαζα, αλλά και το αγωνιστικό έχει το ενδιαφέρον του», είπε αρχικά ο Τζέιμς Καφετζής.

 

Κλείνοντας, ο παίκτης είπε: «Αυτή τη φορά θα πάω για όσο με βγάλουν οι κανόνες του παιχνιδιού. Δεν έχω σκεφτεί να φύγω νωρίτερα, πάω και όπου βγει».

 

Survivor: Δείτε όσα είπε ο Τζέιμς Καφετζής