Ο νικητής του Survivor, Στάθης Σχίζας ο οποίος είχε πει για την Κατερίνα Δαλάκα ότι το κομμάτι, που είχαν συμφωνήσει όλοι μαζί πριν πάνε στο παιχνίδι, παραβιάστηκε και παραγράφηκε κιόλας, βρέθηκε στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα και κληθείς να σχολιάσει την ανακοίνωση της οικογένειας της Κατερίνας είπε ότι απλά είναι αβάσιμη.

 

Ο νικητής του ριάλιτι επιβίωσης το 2022, είχε δηλώσει ότι: «Του Ατζούν μαγαζί είναι, παιδιά. Ό,τι θέλει κάνει. Βγάζει κανόνες, αναιρεί κανόνες, φέρνει παίκτες, διώχνει παίκτες, ξαναβάζει παίκτες. Ό,τι θέλει κάνει».

Ωστόσο σήμερα συμπλήρωσε τα λεγόμενά του τονίζοντας ότι το μόνο που είπε είναι ότι η παίκτρια που βρέθηκε για τέταρτη φορά στο παιχνίδι, έχει μία καλή σχέση με την παραγωγή.

«Όλοι έχουν καλή σχέση με την παραγωγή και όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που στη ζωή μου τα λέω όλα όπως τα σκέφτομαι και όχι πώς θα φανεί και λέω αλήθειες πάντα. Η ίδια η Κατερίνα και μπορούν να μας το επιβεβαιώσουν 40 παίκτες, τόσο εντός όσο και εκτός παιχνιδιού, ότι οτιδήποτε γινόταν έλεγε «Θα πάρω εγώ τον Ατζούν, θα πάρω εγώ τον Ατζούν». Ό,τι έχει ειπωθεί με δική της υπαιτιότητα έχει ειπωθεί».

 

Survivor: Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα