Ο φετινός «Σπύρος Μαρτίκας» του Survivor φαίνεται να είναι ο Αλέξης Παππάς αφού είναι για μία ακόμα φορά υποψήφιος προς αποχώρηση μαζί με τους τρεις παίκτες των Μαχητών, Σωτήρη Λαμάι, Σταμάτη Ταλαδιανό και Ρομπ Τζέιμς, που επίσης… κονταροχτυπιέται για τη θέση του προηγούμενου παίκτη.

Όπως είδαμε στα προηγούμενα επεισόδια, οι μπλε έχασαν δυο ασυλίες αυτή την εβδομάδα, οπότε και βγήκαν υποψήφιοι προς αποχώρηση, ο Ρομπ και ο Λαμάι. Έτσι, το πάλεψαν πολύ για να μην έχουν και τρίτη απώλεια και το κατάφεραν! Οι Μαχητές ήταν αυτοί που κέρδισαν τον αγώνα ασυλίας, κι έτσι οι κόκκινοι οδηγήθηκαν στο συμβούλιο του νησιού με την προοπτική να ψηφίσουν έναν συμπαίκτη τους ως υποψήφιο προς αποχώρηση.

Ο παίκτης αυτός ήταν ο Αλέξης Παππάς ενώ λίγο αργότερα, ο Σάββας Γκέντσογλου ως MVP της εβδομάδας κλήθηκε να υποδείξει έναν ακόμα παίκτη ως υποψήφιο προς αποχώρηση, επιλέγοντας τον Σταμάτη Ταλαδιανό.

Πάντως ο Σωτήρης Λαμάι διαθέτει τρομερή αυτοπεποίθηση και ο ίδιος δείχνει πολύ σίγουρος ότι δε θα είναι αυτός που θα αποχωρήσει αφού προφανώς και γνωρίζει τις δυνατότητές του.

Από την άλλη, υπάρχει ένας εκνευρισμός από τον Σταμάτη που δείχνει στο τρέιλερ να νοιάζεται… ιδιαίτερα για τις ψήφους των Κόκκινων αφού κάποιοι από αυτούς επέλεξαν να βάλουν στην κάλπη και τον Γκάνο αν και ήταν τραυματισμένος.

Όπως και να έχει, ένας από τους τέσσερις θα δει την πόρτα εξόδου από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ ενώ οι άλλοι τρεις θα κληθούν να συνεχίσουν τη μεταξύ τους… συνύπαρξη!

Ποιος θέλετε να παραμείνει;

Ψηφίζουμε ΕΔΩ

 

Survivor: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Famagusta: Τέλος νωρίτερα από το MEGA-Τι έχει συμβεί

F1: Οι 10 καλύτεροι οδηγοί που δεν έχουν κερδίσει ποτέ παγκόσμιο τίτλο

Παγιδευμένοι: Τέλος από τον ΑΝΤ1; Όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι τώρα