Το αποψινό επεισόδιο του Survivor έρχεται και οι ανατροπές είναι δεδομένες αφού με την έλευση των έξι παικτών στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ η τράπουλα ξαναμοιράζεται!

Βέβαια, μπορεί να πήγαν έξι στον Άγιο Δομίνικο αλλά και μόνο η Ελευθερία Ελευθερίου να έμπαινε, ήταν αρκετή για να προκαλέσει τριγμούς αφού όπως είδαμε, ήρθε σε μετωπική σύγκρουση με τον Μάριο Πρίαμο! Οι προσωπικές τους διαφορές έγιναν βορά στο κοινό αφού λύθηκαν on camera!

Οι Κόκκινοι λοιπόν χάνουν την πρώτη ασυλία της εβδομάδας και όπως είναι αναμενόμενο, όλοι είναι δυσαρεστημένοι αφού πρέπει να υποδείξουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση από την ομάδα τους.
Ακόμα πιο σκληρή ήταν η αναμέτρηση για τη δεύτερη ασυλία ανάμεσα στους Μπλε και τους Κόκκινους, με τους παίκτες να βάζουν τα δυνατά τους για την πολυπόθητη νίκη.

Αυτή την φορά οι Κόκκινοι επέστρεψαν στις νίκες και επικράτησαν απέναντι στους Μπλε, αναγκάζοντάς τους να πάνε στην κάλπη και να αναδείξουν τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα μετά και την ψηφοφορία των Διάσημων είναι η Μελίνα Μεταξά (που την ψήφισε όλη η ομάδα), και ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Στο αποψινό τρίτο αγώνισμα ασυλίας, οι τηλεθεατές θα δουν ένα σκληρό παιχνίδι αφού ο στίβος μάχης είναι ιδιαίτερα απαιτητικός. Νικητές στον τρίτο αγώνα ασυλίας αναδεικνύονται οι Μπλε, με τους Κόκκινους να αναγκάζονται να βρεθούν στην κάλπη.

Οι Μαχητές κάνουν την έκπληξη και κερδίζουν την τρίτη ασυλία και έτσι οι Κόκκινοι ορίζουν τον τέταρτο και τελευταίο υποψήφιο προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα.

Ποιοι όμως θα είναι οι υπόλοιποι υποψήφιοι;

Στην αποψινή ψηφοφορία από την κάλπη των Διασήμων πρώτη ψηφίζεται η Αφροδίτη Σκαφίδα ενώ έτερος υποψήφιος είναι ο Γιώργος Κορόμι.

Εσείς, εσείς που έχετε και το καρπούζι αλλά και το μαχαίρι, ποιος θέλετε να παραμείνει;

Κώστας Παπαδόπουλος

Μελίνα Μεταξά

Γιώργος Κόρομι

Αφροδίτη Σκαφίδα

 

Survivor: Δείτε το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου