Όλοι περιμένουν με αγωνία στη σειρά Παγιδευμένοι τα πρώτα αποτελέσματα του τεστ DNA από όσα ανακάλυψαν στον τόπο όπου βρέθηκε νεκρός ο Άγγελος.

Ο Δημήτρης ελπίζει πως έτσι θα αποδείξει πως κάποιος άλλο είναι ο πραγματικός ένοχος αλλά μία μεγάλη έκπληξη τον περιμένει όταν τον ενημερώνουν πως βρέθηκαν δικά του αποτυπώματα πάνω στα στοιχεία. Τα αποτελέσματα αμέσως γίνονται γνωστά σε όλους και οι εμπλεκόμενοι αναστατώνονται. Κανείς δεν πιστεύει στην εμπλοκή του Δημήτρη στην υπόθεση και όλοι είναι σίγουροι ότι το πόρισμα του εγκληματολογικού έχει παραποιηθεί. Τώρα, όμως, στόχος του Δημήτρη είναι να ανακαλύψει ποιος θέλησε να τον ενοχοποιήσει. Σε μία προσπάθεια να βρουν ποιος είναι ο υπεύθυνος για τη διαφθορά στη Σήμανση, ο Σταύρος και ο Σπύρος στρέφονται για βοήθεια στο λάθος άτομο. Την ίδια στιγμή, ο Αλέκος δε χάνει χρόνο να κατηγορήσει τον Δημήτρη και να κάνει τα πάντα για να γυρίσει η ‘Αννα στη φυλακή.

Εν τω μεταξύ, η Δώρα ζητάει από το Νίκο να σταματήσει τη Χρύσα από το να την πιέζει να κάνει τεστ πατρότητας στο παιδί της και δείχνει πως κάτι φοβάται. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, ο Άκης, η Νεφέλη, η Δανάη, η Λίνα και ο Θοδωρής ξεκινούν για το μεγάλο «κόλπο». Ωστόσο, η Αστυνομία βρίσκεται ένα βήμα μπροστά τους. Ταυτόχρονα, ο Αλέκος προχωρά τοσχέδιό του για να κλείσει την Άννα στη φυλακή. Λίγο μετά, ο Αλέκος προκαλεί την Άννα και εκείνη του επιτίθεται. Ωστόσο, η κοπέλα πέφτει στην παγίδα του και έτσι καταλήγει και πάλι στο κρατητήριο. Αμέσως ο Δημήτρης ενημερώνεται για τη σύλληψη της αγαπημένης του και σπεύδει στο πλευρό της. Καταφέρνει να τη βγάλει από τη φυλακή άμεσα, αλλά και οι δύο αντιλαμβάνονται πως ο Αλέκος δεν θα σταματήσει να τους πολεμάει μέχρι να δει τη δικηγόρο να τιμωρείται για τον φόνο του Άγγελου.

Την ίδια στιγμή, η Λίνα και η Δανάη αναλαμβάνουν την πρώτη μεταφορά ναρκωτικών, χωρίς να μπορούν να φανταστούν τις συνέπειες που θα ακολουθήσουν. Παράλληλα, ο Νίκος προσπαθεί να πείσει τη Δώρα να κάνει έκτρωση, αλλά εκείνη συνεχίζει να αντιδρά, ενώ ο Γεράσιμος εξακολουθεί να εκβιάζει την Κλειώ.

Ο χρόνος που της έχει δώσει για να μάθει τι απέγινε το πτώμα του πατέρα της Άννας τελειώνει και η γυναίκα φοβάται πως δεν θα καταφέρει να μάθει όσα της ζητάει ο Γεράσιμος.

Από την άλλη, ο Αλέκος πιέζει τον Σταύρο στη σειρά Παγιδευμένοι, να συντάξει την πρότασή του για το κατηγορητήριο που θα ενοχοποιεί την ‘Αννα ενόψει της δίκης της. Είναι βέβαιος ότι με όλα τα νέα στοιχεία η καταδίκη της Άννας είναι σίγουρη. Ο Σταύρος, όμως, προσπαθεί να κερδίσει χρόνο. Βρίσκει συνεχώς δικαιολογίες και δεν συντάσσει την πρότασή του. Ωστόσο, ξέρει πως η προθεσμία εκπνέει και ζητάει βοήθεια από κάποιον που δεν το περιμένει!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ LIVE CASINO ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ!

Παγιδευμένοι: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ΑΝΤ1

Όλες οι ειδήσεις

Δήμητρα Ματσούκα: Με αυτές τις σειρές επιστρέφει στη τηλεόραση

Παναθηναϊκός: Επιτέλους βλέπει λύσεις ο Γιοβάνοβιτς! Αυτοί είναι οι λόγοι!

Fame Story: Όλα στον αέρα για το νέο talent show του Κοκλωνη