Αποφασίστηκε από τον ΣΚΑΪ, το ριάλιτι επιβίωσης Survivor να μετονομαστεί σε Δυναστεία ή για τους φαν του Φώσκολου, σε Λάμψη! Πάντως σίγουρα παραμένει η επιβίωση αφού όλοι, Διάσημοι και Μαχητές, παλεύουν να τη βγάλουν καθαρή στον Άγιο Δομίνικο με όποιο κόστος, κυρίως αυτό της… αξιοπρέπειας!

Θα μου πείτε, ποιος την έχασε για να τη βρουν οι παίκτες στα ριάλιτι; Όμως επειδή καμία δουλειά δεν είναι ντροπή (κυρίως αυτή των… δημοσιογράφων) και επειδή οι εποχές που βιώνουμε είναι ιδιαίτερα στριμωγμένες οικονομικά, ακόμα και ο επαγγελματίας παίκτης σε ριάλιτι παιχνίδια, είναι εργασία. Ιδιαίτερα αν αναλογιστεί κανείς, ότι ορισμένοι από τους παίκτες του All Star (ο Θεός να το κάνει) επιβιώνουν μόνο από τέτοιου είδους εμφανίσεις αφού επαγγελματικά δεν έχουν και πολλά να επιδείξουν.

Επανερχόμαστε όμως μετά το κήρυγμα, και στην είδηση, που δεν είναι άλλη από αυτή που έφερε στο φως ο φίλτατος Νίκος Παρτσώλης, ο οποίος κάθε φορά που δίνει τα νέα στο Πρωινό μας και αφορούν στον Άγιο Δομίνικο, είναι έτοιμος να πετάξει τα χαρτιά του στον αέρα και να σηκωθεί να φύγει μιλώντας και τα ανάλογα… γαλλικά!

Ο δημοσιογράφος έριξε στην εκπομπή που προβλήθηκε το πρωί της Τρίτης, την βόμβα που δεν είναι άλλη από την επανασύνδεση ενδεχομένως Μάριου και Ελευθερίας. Φαίνεται ότι ο Κύπριος δεν μπορεί να κάνει πολύ καιρό χωρίς μία συντροφιά να του χαϊδεύει το… κεφάλι!

Το (πρώην) ζεύγος είναι όλο και πιο πολλές ώρες μαζί και η Ελευθερία έχει… «τουμπαριστεί» από τον Κύπριο. Οι δύο τους φαίνεται να έχουν ηρεμήσει και αυτό που ήθελε ο Μάριος, να μην υπάρχει πλέον ένταση και να διορθωθεί και η εικόνα του παίκτη προς τα έξω, έχει γίνει πραγματικότητα.

Survivor: Δείτε το απόσπασμα