Το Survivor έρχεται την Κυριακή και ενώ όλοι νομίζαμε ότι θα άλλαζαν τα πάντα με την έλευση του Τζέιμς Καφετζή, αποδείχτηκε ότι είχαμε… δίκιο μιας και οι Μπλε είδαν χαρά στην καλύβα τους με τις νίκες που κατάφεραν να πάρουν!

Ωστόσο, στο τελευταίο αγώνισμα με έπαθλο την επικοινωνία, είχαμε μία νίκη των Κόκκινων όπου απόλαυσαν μηνύματα από αγαπημένα τους πρόσωπα. Όσοι είχαν ταίρι είδαν αυτά που τους έστειλαν και με βαθιά συγκίνηση, προσπάθησαν να το διαχειριστούν!

Μία παίκτρια όμως των Διασήμων, επηρεάστηκε πολύ από το μήνυμα του αγαπημένου της και ζήτησε να αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ αφού δεν άντεχε να είναι άλλο μακριά από το σύντροφό της αλλά και από το γεγονός ότι εκείνος, δεν πρόκειται να πάει και να τη βρει στο νησί της Καραϊβικής.

Ο λόγος για τη Μαρία Αντωνά που σύμφωνα με πληροφορίες, ζήτησε από την παραγωγή του Ατζούν Ιλιτζαλί, να φύγει από το παιχνίδι μιας και ήταν φανερά καταβεβλημένη μετά το δώρο του Άρη Σοϊλέδη!

Έφτασε μάλιστα στο σημείο να πει στους υπεύθυνους της παραγωγής, να μείνει η Ζωή Ασουμανάκη και να φύγει εκείνη από το νησί. Αυτό όμως δεν κατέστη δυνατό αφού έτσι θα φαινόταν ότι το σκηνικό είναι στημένο!

Επιπλέον, οι υπεύθυνοι  της είπαν αν θέλει να φύγει από μόνη της και όχι να στηθεί παιχνίδι αφού τότε απειλείται η αξιοπιστία αλλά από την άλλη αν φεύγουν «στημένα», κανείς δε θα πληρώνει ρήτρες!

Τώρα μένει να δούμε ποια απόφαση θα ληφθεί!

 

Survivor: Δείτε την τελευταία αποχώρηση

Όλες οι ειδήσεις

Το Προξενιό της Ιουλίας: Αποκάλυψη σοκ-Ποιος τελικά λέρωσε τα χέρια του με το αίμα του Προβιού;

Έρχεται «θερμό» καλοκαίρι: «Σφαγή» αιωνίων για τον Αντετοκούνμπο

Ο Παράδεισος των Κυριών: Επεισοδιακός γάμος-Αυτή που θα μπει στην εκκλησία θα τους παγώσει όλους!