Μετά από όσα έγιναν με τη Ζαχαρούλα στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών, η Τζένη προτείνει στον Πασχάλη να κλεφτούν αφού δε γίνεται να περιμένουν άλλο! Του ζητά  να πάνε να παντρευτούν και να μην το μάθει η μάνα του!

Ο Πασχάλης συμφωνεί, αλλά όχι μόνο. Ολοι συμφωνούν για τον κρυφό γάμο εκτός από τον Μεμά. Τους τονίζει ότι θα κάνουν μεγάλη βλακεία αλλά αποφασίζει να μην πει τίποτα αν και δεν θέλει να συμμετέχει σ’ αυτή τη συνωμοσία. Μέσα στο κόλπο όλοι, αρχίζουν να οργανώνουν τον μυστικό γάμο κάτω από τη μύτη της Σύρμωsς. Μάλιστα, όλοι όσοι βοηθάνε ψάχνουν να βρουν τρόπους να μη μαθευτεί, έτσι ώστε να μπορέσει να πραγματοποιηθεί…

Η μέρα φτάνει και ο Πασχάλης έτοιμος γαμπρός πάει να φύγει από το σπίτι για να πάει στην εκκλησία ντυμένος με μαύρο κουστούμι. Το άγρυπνο μάτι της Σύρμως τον πιάνει και τον ρωτάει για που το έβαλε ντυμένος έτσι και εκεί που ο Πασχάλης έχει καταπιεί τη γλώσσα του, εμφανίζεται ο Γιωργάρης και τα μπαλώνει λέγοντας ότι έχουν κανονίσει έξοδο!

Τη Σύρμω όμως τη… ζώνουν τα φίδια και πιάνει τον Κοσμά και τον πιέζει να της πει την αλήθεια! Τότε εκείνος την παίρνει και την πηγαίνει στην εκκλησία! Ο γάμος στο μεταξύ είναι σε εξέλιξη και η Τζένη καμαρώνει νύφη δίπλα στον Πασχάλη, ενώ λίγο πριν να τους αλλάξουν τα στέφανα η Δάφνη με τον Μεμά, φτάνει και η Σύρμω.

Η Σύρμω στέκεται σε μια άκρη της εκκλησίας μαζί με τον Βλησσάρη, τη Ζηνοβία και τη Φωφώ, που είναι συγκινημένοι. Στο μεταξύ όλοι την έχουν δει εκτός από τη νύφη και τον γαμπρό. Την ίδια στιγμή, ο Μεμάς κάνει νοήματα στη Ζαχαρούλα ότι ήρθε η μάνα τους και η Ζαχαρούλα τού γνέφει να μείνει ψύχραιμος. Δίπλα από τον Μεμά είναι η Δάφνη, της οποίας κόβονται τα πόδια, αλλά δεν το δείχνει και χαμογελάει στη Σύρμω, που της χαμογελάει κι αυτή σφιγμένα. Ολοι μέσα στην εκκλησία περιμένουν ότι θα γίνει μεγάλος χαμός. Ο Πάρης και η Γεωργία παρακολουθούν τη Σύρμω και περιμένουν τη στιγμή της έκρηξής της.

Η Ευδοξία τρέμει από τον φόβο και κάνει τον σταυρό της, ενώ ο Γιωργάρης είναι λίγο πιο χαλαρός και περιμένει κι εκείνος, αλλά περισσότερο για να γελάσει. Κάποια στιγμή η Τζένη με τον Πασχάλη καταλαβαίνουν ότι κάτι συμβαίνει και γυρίζουν το κεφάλι τους και βλέπουν ότι στην εκκλησία βρίσκεται η Σύρμω. Το ζευγάρι παγώνει. Ο παππάς σταματάει τη λειτουργία και η Σύρμω πηγαίνει προς το μέρος του ζευγαριού. Τρέμουν την αντίδρασή της, αλλά εκείνη απλά πάει και στέκεται σοβαρή και αγέλαστη δίπλα στον γιο της κάνοντας νεύμα στον παππά να συνεχίσει, ενώ ρίχνει ένα δολοφονικό βλέμμα στον Μεμά. Ο γάμος φυσικά ολοκληρώνεται και όλοι τους εύχονται να ζήσουν και να ευτυχήσουν, ενώ λίγο αργότερα όλοι οι καλεσμένοι πηγαίνουν στο ζαχαροπλαστείο όπου έχουν διαμορφώσει τον χώρο για το γαμήλιο γλέντι!

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Νίκος Μουτσινάς: Επιστρέφει στην τηλεόραση-Τι αποκάλυψε ο Χάρης Λεμπιδάκης

Survivor: Ο Χανταμπάκης έστειλε επικό δώρο στην Όλγα και «έριξε» το Twitter

Το Προξενιό της Ιουλίας: Στη φυλακή ο Επιφάνειος-Ο Γρηγόρης κάνει το μοιραίο λάθος!