Την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου, το Survivor και το νησί της Καραϊβικής, υποδέχεται δύο παίκτες που θα μπουν στην  ομάδα των Μαχητών και τους γνωρίζουμε ήδη! Τζέιμς Καφετζής και Σταυρούλα Χρυσαείδη, βρίσκονται ήδη στον Άγιο Δομίνικο φορτωμένοι με… χιλιάδες αναμνήσεις!

Είναι σίγουρο, ότι ένα μήνα και κάτι λίγες μέρες μετά την έναρξη του ριάλιτι επιβίωσης στον ΣΚΑΪ, τώρα αρχίζει να αποκτά ενδιαφέρον το παιχνίδι αφού εκτός από τους γνωστούς δύο, θα μπουν και άλλοι πέντε που ουδείς γνωρίζει κι αυτό, είναι από μόνο του… πρόκληση!

Η αλήθεια είναι ότι η ομάδα των Μαχητών δεν βγήκε του Ατζούν! Όλο έριδες, ίντριγκες και ριάλιτι δίχως ίχνος αγωνιστικού ανταγωνισμού! Δεν ήταν φαίνεται καλά «δασκαλεμένοι» οι παίκτες, και οι γυναίκες της παρέας θέλουν απλά να περνούν οι μέρες για να βγάζουν χρήματα και όχι να εστιάζουν στο αγωνιστικό κομμάτι.

Ωστόσο, το επεισόδιο της Κυριακής, επιφυλάσσει και ένα έπαθλο που το θέλουν όλοι! Φυσικά αναφερόμαστε στο έπαθλο επικοινωνίας που καθυστέρησε να εμφανιστεί προφανώς για να δοκιμάσει τα… νεύρα των παικτών!

Έτσι, αν και τις Τετάρτες έχουμε το έπαθλο φαγητού, τώρα θα υπάρχει η επικοινωνία που θα συνδυάζεται με κάτι για να βάλουν στο… στομάχι τους οι παίκτες!

 

Survivor: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Το Προξενιό της Ιουλίας: Επιφάνειος και Στράτος αποκαλύπτουν τη δολοφονία της Ευγενίας!

Moto Ξουχέλλης, Kymco & Voge θα βρίσκονται στο Motor Festival

Η Μάγισσα: Αδιανόητη η τύχη του Τζανή-Τον πουλάνε σε σκλαβοπάζαρο!