Παιχνίδια προδοσίας παίζονται στο Survivor του ΣΚΑΪ και τον Άγιο Δομίνικο αφού όπως φαίνεται, κάποιοι δε λένε να εναρμονιστούν με τους κανόνες και ενώ το σώμα τους είναι στην κόκκινη ομάδα, η ψυχή και το μυαλό είναι στους Μπλε.

Στο μεταξύ, στο επεισόδιο της Τετάρτης ήταν ολοφάνερη η τακτική που ακολουθούν Γκιουλέκας και Περπατάρης αφού κατά τη διάρκεια του αγώνα ασυλίας και ενώ το σκορ ήταν ήδη 7-2 εις βάρος των Κόκκινων, τόσο ο Γιάννης όσο και ο Γιώργος ξεκαθάρισαν ότι δεν επιθυμούν να πάρουν μέρος στον στίβο μάχης, παραπονούμενοι για πόνους που τους ενοχλούν.

Αυτό όμως ήταν και το κερασάκι στην τούρτα αφού η απόφαση των δύο παικτών προκάλεσε ένταση στις δύο ομάδες και ο Γιώργος Λιανός αποφάσισε να διακόψει τον αγώνα προκειμένου να βρεθεί λύση και να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Στο σημερινό τρέιλερ ο Αλέξης λέει ότι κάποιοι προσπάθησαν να παρατήσουν το παιχνίδι για να επωφεληθούν οι Μπλε ενώ την ώρα που βρίσκονται στην καλύβα, ο Παππάς λέει στον Γκιουλέκα ότι δεν μπορεί να κρύψει την αλήθεια και να τον αφήσει νανα γράψει στο κούτελο τη λέξη μ@@κας. Επιπλέον του λέει πως αν δεν μπορεί, ας φύγει να πάει πίσω στους Μπλε.

Ο Παππάς λίγο πριν τον αγώνα μπροστά σε όλους λέει πως η συμπεριφορά του Γιώργου μυρίζει από μακριά ότι κάτι βρώμικο πάει να συμβεί ενώ η Δαλάκα ζητάει από την παραγωγή να τον στείλει πίσω στους μπλε και ας έχουν λιγότερους παίκτες!

Ωστόσο ο Γιώργος δε φάνηκε να αντιδρά ενώ κατά τη διάρκεια του αγώνα  ο Λιανός είπε πως Τζέιμς και Γκιουλέκας βρήκαν τον τρόπο να αποφεύγουν το αδιάκριτο βλέμμα του Παππά, παίζοντας… αντίπαλοι!

 

Survivor: Δείτε το τρέιλερ

 

Όλες οι ειδήσεις

Η Μάγισσα: Οι συγκλονιστικές στιγμές μέχρι το μεγάλο φινάλε!

Ο Μοχάμεντ Μπεν Σουλεϊέμ απαλλάχθηκε από κάθε υποψία… από τη FIA

Η Γη της Ελιάς: Σοκ για την Ασπασία-Ο Δημοσθένης ανακοινώνει ότι παντρεύεται!