Μεγάλος χαμός γίνεται στον Άγιο Δομίνικο και στο Survivor όπου τα αλληλομαχαιρώματα δίνουν και παίρνουν!

Μαρία Αντωνά, Αναστασία Τσέρου και Ευγενία Μπόρλα από τους Διάσημους και η Μαριλίνα Βακονδίου από τους Μαχητές είναι οι τέσσερις υποψήφιες προς αποχώρηση από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ όπου σήμερα (7/3) το βράδυ θα μονομαχήσουν για την παραμονή τους.

Ωστόσο ο βασικός πρωταγωνιστής είναι ο Τζέιμς Καφετζής που με τη συμπεριφορά του μας κάνει όλο και πιο ξεκάθαρο γιατί τον θέλει ο Ατζούν Ιλιτζαλί στο ριάλιτι!

Ο παίκτης που δεν έχει κλείσει ακόμα μήνα στο παιχνίδι, είναι άκρως προκλητικός απέναντι στην Ασημίνα όπου φροντίζει συνεχώς να της επισημαίνει και με σκληρό τρόπο, τις αδυναμίες της!

Ο Καφετζής φροντίζει να «σφάζει» με όποιον τρόπο μπορεί την Ασημίνα αφού αντιλαμβάνεται ότι στον ψυχολογικό παράγοντα η νεαρή παίκτρια επηρεάζεται εύκολα και ειδικά σε ό,τι αφορά το κομμάτι της Δαλάκα.

Μάλιστα, όπως βλέπουμε στο σημερινό τρέιλερ ο Τζέιμς λέει στην Ασημίνα: «Ασημίνα αν θέλεις να γίνεις Δαλάκα κάποια στιγμή πρέπει να είσαι ειλικρινής και αγωνιστική» για να λάβει την απάντηση από την παίκτρια που είπε «Πόσο εριστικός είσαι και πόσο κακός είσαι το βλέπει ο κόσμος».

Όπως φαίνεται όμως, με τον Τζέιμς συμφωνούν και Κόκκινοι αφού Σάββας και Αλέξης είπαν ότι έχει αντιληφθεί ο Τζέιμς ότι υπάρχει ζήλια προς την Κατερίνα γι αυτό και τσίγκλισε την Ασημίνα που τσιμπάει!

Survivor: Δείτε το τρέιλερ

 

Όλες οι ειδήσεις

Famagusta: Αυτό είναι το τέλος του πρώτου κύκλου-Θα σωθεί ο Παύλος;

F1 Qiddiya City, αποκαλύφθηκε νέα ασύλληπτη πίστα ως έδρα στη Σαουδική Αραβία

Έρωτας Φυγάς: Στον ιστό της Άρτεμις ο Ιάσωνας-Τον παγιδεύει και εκείνος χάνει τα πάντα!