Παρόλο που ο Αντρέας κάνει ό.τι μπορεί για να μη θυμάται τα παλιά η γυναίκα του στη σειρά Famagusta, εκείνη φέρνει στη μνήμη της τις πιο δυνατές στιγμές από την εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο και ξαφνικά η ψυχολογία της πέφτει. Ξαναζεί τις πιο εφιαλτικές στιγμές της ζωής της και φυσικά την απώλεια του γιου της όταν ανοίγει ξανά τα μάτια της.

Ο Αντρέας θα τη ρωτήσει τι έχει όταν τη δει να κλαίει και όταν εκείνη του εξηγήσει, θα την κλείσει στην αγκαλιά του και θα της πει ότι είναι τα πάντα στη ζωή του και πονάει το ίδιο αλλά κάνει κουράγιο για τα παιδιά τους, για τον Αντρίκο. Επιπλέον της λέει ότι ότι η πληγή του χαμένου γιου τους δεν θα κλείσει ποτέ αλλά δεν ωφελεί κανέναν να γυρίζει σε αυτό προσπαθώντας να την κάνει να νιώσει καλά. Στο μεταξύ, ο παππούς παρατηρεί ότι ο συνονόματος εγγονός του δεν είναι καλά στην υγεία του το τελευταίο διάστημα, η Χριστίνα όμως τον διαβεβαιώνει πως απλά είναι κουρασμένος. Του λέει να μην ανησυχεί για τον Παύλο απλά οι ανασκαφές παίρνουν πολύ από το χρόνο του και έπειτα θέλει νο παίζει με τον Αντρίκο καθημερινά. Είναι λογικό στο τέλος της ημέρας να αισθάνεται τόσο χάλια. Ο παππούς κρατά τις επιφυλάξεις του και αποφασίζει να το ψάξει.

Ο Μάικλ συνεχίζει τις συνεντεύξεις για το ντοκιμαντέρ μόνος του. Ένας ηλικιωμένος σήμερα άντρας περιγράφει τις στιγμές αλλά και τους βιασμούς που υπέστη στο στρατόπεδο αιχμαλώτων μετά την εισβολή. Η φρικτή τιμωρία του μετά που σκότωσε τον εκτελεστή του καλύτερού του φίλου.

Την ίδια στιγμή ο Παύλος παθαίνει μία μεγάλη επιληπτική κρίση στο σπίτι της Ιφιγένειας και εκείνη σπεύδει να τον βοηθήσει!

Λίγο αργότερα και ενώ έχει συνέλθει, θα τον παρακαλέσει να δοκιμάσει μία εναλλακτική θεραπεία!

 

Famagusta: Δείτε το τρέιλερ του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 6/3 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 4η ασυλία;

Πόλεμος, η Red Bull απαντά στον πατέρα του F1 Μαξ Φερστάπεν, αλήθειες και ψέματα

Ελεονώρα Μελέτη: Καρφί για την Μαρία Ηλιάκη-Ευτυχώς που παραδέχτηκε ότι έλεγαν χοντράδες!