Η Άρτεμις έχει καταφέρει να μάθει πολλά πράγματα για τον Ιάσωνα στη σειρά Έρωτας Φυγάς. Πού μένει, πού δραστηριοποιείται επαγγελματικά, πού διασκεδάζει. Φροντίζει επίσης για μια ακόμη τυχαία συνάντησή τους, πέρα από αυτή που είχαν στη Αθήνα. Μεταξύ τους ξεκινάει ένα ειδύλλιο το οποίο αρχίζει να συγκινεί τον Ιάσωνα. Είναι λαβωμένος συναισθηματικά και θέλει να κάνει μια νέα αρχή στη ζωή του. Οι δυο τους αρχίζουν να βγαίνουν. Ωστόσο, αυτό που για τον Δεμερτζή είναι η αρχή μιας νέας σχέσης, για εκείνη είναι η εκκίνηση ενός μεγαλεπήβολου σχεδίου που έχει στήσει εδώ και καιρό με τον Φάνη. Στόχος της είναι να καταστρέφει τον Ιάσωνα. Εχει έρθει στη Μεσσήνη για να βρει τις απαντήσεις που ψάχνει.

Η Άρτεμις είναι διαλυμένη από ένα μεγάλο ψέμα που έχει καθορίσει τη ζωή της. Η Άρτεμις είναι κόρη της Ουρανίας 0 πατέρας της τη δηλητηρίασε βάζοντας λόγια για τη μητέρα της ότι την παράτησε για να ζήσει τον έρωτά της με τον Γεώργιο Δεμερτζή και ότι δεν υπολόγισε ούτε σπίτι ούτε παιδί. Το μίσος της κοπέλας με τα χρόνια μεγάλωσε αφού στερήθηκε το μητρικό χάδι, ενώ την ίδια ώρα η μητέρα της το προσέφερε σε ένα ξένο παιδί, τον Ιάσωνα. Εκείνη μεγάλωσε με την αγαπημένη της γιαγιά που την έχασε πρόσφατα. Μόνο που η αλήθεια είναι διαφορετική.

Η Ουρανία σε μια εξομολόγησή της είχε πει στην Αλεξάνδρα ότι δεν είναι εύκολο να σου παίρνουν τα παιδιά. Αγρίμι γίνεσαι και ξέρει πως είναι να σου τα αρπάζουν από την αγκαλιά! Το ήξερε πολύ καλά και δεν το ευχόταν σε κανέναν. Αυτό όμως δεν το γνωρίζει η Άρτεμις!

Έρωτας Φυγάς: Δείτε το τρέιλερ του ΑΝΤ1

 

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 6/3 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 4η ασυλία;

Πόλεμος, η Red Bull απαντά στον πατέρα του F1 Μαξ Φερστάπεν, αλήθειες και ψέματα

Ελεονώρα Μελέτη: Καρφί για την Μαρία Ηλιάκη-Ευτυχώς που παραδέχτηκε ότι έλεγαν χοντράδες!