Επιτέλους έπιασαν τόπο τα παρακάλια για επιστροφή των ψηφοφοριών στο Survivor και μάλιστα το spoiler το έδωσε η Σταυρούλα Χρυσαείδη, η παίκτρια, που όπως είπε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας είναι ήδη στον Άγιο Δομίνικο και θα πάει με την ομάδα των Μπλε!

Σύμφωνα με τα όσα είπε η Σταυρούλα στην κάμερα του Fay’s Time είναι δεδομένο ότι το χρηματικό είναι ένας λόγος που επιστρέφει στον Άγιο Δομίνικο ενώ είναι σίγουρη ότι θα δεχτεί σχόλια αν και δεν παίρνει τα λεφτά κανενός. Ωστόσο, δηλώνει πανέτοιμη για τα σχόλια και μέσα και απ’ έξω. Επίσης τόνισε ότι δε θα ήθελε ξανά παραβάσεις στη ζούγκλα ενώ αν κάτι δεν είναι σωστό θα βγει και θα το πει και πάλι αφού έτσι θα κοροϊδεύουν όλους τους άλλους. «Δεν μπορεί να είναι κάποιος ο μάγκας και όλοι οι άλλοι τα πρόβατα» λέει χαρακτηριστικά εκτός και αν όλοι μπορούν να τρώνε και να επικοινωνούν κανονικά.

Επιπλέον είπε για τη Ζωή, ούσα παίκτρια των Κόκκινων, είπε ότι οι παλιοί τρεις φεύγουν το βράδυ. «Για μένα αυτό είναι ύποπτο όταν εγώ το έχω ζήσει δύο χρονιές και το ξέρω, οπότε αυτό όταν πάω κάτω θα το κοιτάξω, γιατί ρε φίλε θα πω με φέρνετε εδώ για να βοηθήσω το πρόγραμμα. Εγώ όμως γιατί να σπάσω τρίτη φορά σερί τα πόδια μου αν δεν έχω τα ίδια δικαιώματα με τους άλλους. Άρα εννοείται πως θα είναι από τα πρώτα πράγματα που θα ψάξω».

Τέλος για την ψηφοφορία λέει ότι γενικά επειδή ο κόσμος δεν ψηφίζει έχουν ξεδιπλωθεί πολύ οι παίκτες και από τις δύο ομάδες. «Αλλά από την άλλη τι θα γίνει όταν επιστρέψει;»

Έλα ντε!

 

Survivor: Όσα είπε η Σταυρούλα