Μία του κλέφτη, δύο του κλέφτη, τρεις και όλοι θα φύγουν από το Survivor, άλλοι πιο πλούσιοι, άλλοι νικητές και άλλοι κλείνοντας τον μήνα παραμονής στον Άγιο Δομίνικο!

Όπως ξέρουμε, τρεις είναι οι υποψήφιοι που θα αποχωρήσουν από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Ο Ρομπ, ο Γιάννης Περπατάρης και ο Φάνης. Οι Μαχητές έπεσαν… αμαχητί σχεδόν στο στίβο μάχης και χωρίς να προηγηθεί καν συμβούλιο του Νησιού, για πρώτη φορά στα χρονικά!

Θα πρέπει βέβαια να θυμήσουμε ότι οι γυναίκες των Μπλε ήταν εκείνες που έκαναν συνεχόμενα σφάλματα που κόστισαν συνολικά στην ομάδα. Παρόλο που ο Ρομπ, δεν ήταν ο πιο αδύνατος παίκτης, βγήκε υποψήφιος προς αποχώρηση από την πρώτη ήττα στην ασυλία.

Αν και μία γυναίκα παίκτρια έκανε λάθη, ο Γιάννης Περπατάρης ήταν αυτός που πλήρωσε το μάρμαρο του Άγιου Δομίνικου αν και στη θέσή του ξεκάθαρα, θα έπρεπε να είναι η Άιρα!

Με αυτή όμως την κίνηση, και αφού οι άντρες πρέπει να αγωνίζονται με άντρες, αυτόματα και άνευ συμβουλίου, μπήκε τρίτος υποψήφιος ο Φάνης, από τα πιο δυνατά χαρτιά της ομάδας καθιστώντας έτσι το μέλλον τους δυσοίωνο ενώ το φαγητό θα κάνουν μέρες να το δουν! 

Άλλωστε, η Κατερίνα Δαλάκα ως MVP δεν είχε να δείξει παίκτη από την Μπλε ομάδα ούτε φυσικά θα έδινε συμπαίκτη της από την κόκκινη ομάδα.

Ποιος όμως είναι αυτός που μάλλον θα δει την έξοδο και θα πάρει το αεροπλανάκι; Κακά τα ψέματα. Ο Ρομπ θα είναι αυτός που θα γυρίσει στην Ελλάδα εκτός αν γίνει η… ανατροπάρα!

Survivor: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Ο Παράδεισος των Κυριών: Αναστατωμένος ο Ντίνος από το γάμο της Αμαλίας-Είδε αυτό που δεν έπρεπε!

F1 Υπόθεση Christian Horner: Όλη η ζωή του καταρρέει

Survivor spoiler: Και ο Τζέιμς Καφετζής θέλει την ψηφοφορία-Τι θα κάνει ο Ατζούν;