Οι Διάσημοι ήταν οι νικητές στο δεύτερο αγώνα ασυλίας του Survivor που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (29/1) στον ΣΚΑΪ. Ασημίνα και Σάββας ήταν εκείνοι που έφεραν και τον τελευταίο πόντο απέναντι στους Χρύσα και Γιάννη.

Σε κανέναν ωστόσο δε φάνηκε να κάνει εντύπωση ο παίκτης που βγήκε από την κάλπη και είναι υποψήφιος προς αποχώρηση. Ο Σωτήρης Λαμάι δε φαίνεται να αναπτύσσει φιλικές σχέσεις στον Άγιο Δομίνικο ενώ ακούγεται  στο τρέιλερ πως, αρχίζει να μοιάζει στον Παππά με τα όσα λέει.

Ωστόσο εκείνος δε φαίνεται και πολύ πρόθυμος να ακολουθήσει το ρεύμα της… καλύβας και μίλησε για γλίτσες!

«Αναμενόμενο ήταν, το περίμενα. Να ψηφίζουν πάντα με ήθος και αξιοπρέπεια. Όταν κάτι με ενοχλεί, το λέω. Τούμπας, γλίτσας και κλικαδόρος δεν ήμουν ποτέ και δεν θα γίνω τώρα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι υπάρχει κλίκα. Είναι δύο «γλίτσες»», είπε ο παίκτης της Μπλε ομάδας.

Στην καλύβα των Μπλε είπαν για τον Σωτήρη ότι το γεγονός ότι του έδωσε δίκιο ο Αλέξης, δείχνει προφανώς ότι έχουν πολλά κοινά ενώ ο Αλέξης λέει ότι οι Μπλε έχουν χάσει τη γη κάτω από τα πόδια τους αφού δεν μπορούν να συνεννοηθούν και να βρουν άκρη. Ο Λαμάι πάντως μιλώντας στην κάμερα λέει πως στην καλύβα τους υπάρχει ομάδα και ένας τρομερός γλίτσας.

Εκεί βλέπουμε τον Σταμάτη να μιλάει για επίθεση προς όλη την ομάδα από τον Λαμάι και να εκνευρίζεται που τον αποκαλεί γλίτσα λες και είναι εχθρός!

 

Survivor: Δείτε το τρέιλερ

 

Όλες οι ειδήσεις

Το Προξενιό της Ιουλίας: Τέλος από τον ALPHA

Φόρμουλα 1 Φεράρι: Πώς θα είναι το μονοθέσιο SF-24 της Scuderia;

Έρωτας Φυγάς: Πάλι στο αρχοντικό η Αλεξάνδρα-Το γράμμα που φτάνει φέρνει ανατροπή στα σχέδια!