Σε ολική ανανέωση οδηγείται ο ALPHA την προσεχή σεζόν όσον αφορά την prίme tίme, καθώς αρκετές από τις σειρές μυθοπλασίας που μεταδίδει πλησιάζουν στην οριστική αυλαία. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, τίτλους τέλους αναμένεται να ρίξει τον Ιούνιο ο «Παράδεισος των κυριών», που κάλυψε επί δύο σεζόν το slot των 20:00, ενώ σε φινάλε οδεύει και το «Προξενιό της Ιουλίας», που βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Γιώργου Πολίτη.

Την ίδια στιγμή, επανεξετάζεται πλέον το σενάριο για «Σασμό 4», καθώς η αναμέτρηση με τα ριάλιτι ανέδειξε σημάδια κόπωσης της σειράς με την οποία ο σταθμός «καθάριζε» τη μάχη της prίme time τα τελευταία τρία χρόνια. Στο κανάλι της Κάντζας υπάρχουν φωνές που τάσσονται υπέρ της ολοκλήρωσης του «Σασμού» τον Ιούνιο, ωστόσο, με βάση άλλες πηγές ακόμα τίποτα δεν έχει τελειώσει, οι συζητήσεις του σταθμού με την JΚ Productίons συνεχίζονται, ενώ και οι ηθοποιοί δεν έχουν αποδεσμευτεί από το «άρμα» του «Σασμού».

Αν τελικά αποφασιστεί να ρίξει αυλαία τον Ιούνιο η δημοφιλής σειρά, το κανάλι θα βρεθεί αντιμέτωπο με το ενδεχόμενο ολικής ανανέωσης στην «καρδιά» της prίme tίme από τις 20:00 έως τις 22:30, κάτι που προκαλεί έντονο προβληματισμό, καθώς το λανσάρισμα νέον προγράμματος με αποκλειστικά καινούργιες προτάσεις συνοδεύεται από πολύ υψηλό ρίσκο.

Με το βλέμμα στην επόμενη σεζόν, ήδη αναζητούνται νέα projects μυθοπλασίας με το βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη «Εξομολόγηση» να βρίσκεται πάνω στο τραπέζι, ενώ προχωρά και η νέα κωμωδία των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου. Παράλληλα, συνεχίζονται οι συζητήσεις για επαναφορά της σειράς «Ο γιατρός», με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, και για δεύτερο κύκλο της κωμικής σειράς «Φόνοι στο καμπαναριό».

 

ALPHA: Τέλος το Προξενιό της Ιουλίας

Όλες οι ειδήσεις

Νίκος Μουτσινάς: Αυτές τις εκπομπές θα παρουσιάζει στο MEGA

F1 Mercedes W15: Toto Wolff, επιτέλους κάτι διαφορετικό!!!

ΕΚΟΜΕ: Θα επιχορηγεί μόνο ακριβές παραγωγές