Ο Χρήστος Βολικάκης, ο παίκτης του Survivor που προχώρησε σε οικειοθελή αποχώρηση από το ριάλιτι του ΣΚΑΪ, ήταν καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Fay’s Time».

Ο πρωταθλητής φάνηκε ιδιαίτερα απογοητευμένος με την επιλογή του να βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο αφού είδε καταστάσεις που δεν περίμενε όπως είπε.

 

«Οι αξίες μου και όλα αυτά που μου έχει μάθει η οικογένεια μου δεν μπορώ να τα πατήσω. Μπήκα για να λεφτά ναι, αλλά είναι μέχρι ένα σημείο. Είμαι αυτός, ότι έλεγα off κάμερα το έλεγα και οn κάμερα.

3 ημέρες παρακαλούσα να φύγω από το παιχνίδι. Από το αεροπλάνο είχε ξεκινήσει το παιχνίδι από τους παλιούς παίκτες. Αλλάζουν κάποιοι θέσεις, για να έρθουν πιο κοντά, να μιλήσουν. Ειδικά την Ασημίνα την πρώτη εβδομάδα την είχα πολύ ψηλά. Είχα ανοίξει και προσωπικά θέματα μαζί της. Μου είχε βγάλει και παράπονο ότι κανείς δεν λέει ένα καλό λόγο για αυτή και έπεσαν στην παγίδα γιατί είπα εγώ».

«Τις πρώτες εβδομάδες δεν μιλούσα για να μην φανώ πουθενά να μην μπω στο κομμάτι ριάλιτι. Ήθελα να κάτσω όσο περισσότερο μπορώ για να μαζέψω χρήματα. Εγώ είχα πει σε όλους ψηφίστε εμένα. Όλοι ήξεραν τι θα πω στο σερέμονι. Και η Ασημίνα. Ο Παππάς και η Ασημίνα όταν τα είπα αυτά στο σερέμονι, η απάντηση τους ήταν δεν θα παίξει πουθενά. Ο Αλέξης το έχει τερματίσει. Όταν μπήκε ο Ντάνιελ τον πλησίασαν πολλοί για να μάθουν πράγματα. Είδα άλλη συμπεριφορά. Μεταφέρθηκαν και ψεύτικα πράγματα. Για εμένα έπρεπε να μπουν νέοι παίκτες. Είχα ενδιαφέρον για να πάω στην άλλη ομάδα. Τρεις ημέρες συζητούσαμε, δεν άντεχα άλλο. Στην μπλε ομάδα θα πήγαινα. Ήθελα να ζήσω το παιχνίδι, όχι αυτό το ψεύτικο που έζησα».

«Δεν με πήγαινε ο Παππάς στην τουαλέτα, με πήγαινε για να μάθει αν τον ψήφησα. Με ξέχασαν στην βάρκα και φώναξε ο οπερατέρ “ελάτε ρε παιδιά να πάρετε το παιδί”», είπε σε άλλο σημείο.

«Δεν θα κάτσω να ασχοληθώ με τον Τριαντάφυλλο, είναι φίλος με τον Αλέξη Παππά. Τα πρότυπα δεν είναι αυτά που πηγαίνουν σε ριάλιτι. Αν είχαν αξιοπρέπεια θα έπρεπε να βγουν και να πουν “ναι δεν είμαστε πρότυπα”».

Survivor: Δείτε όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή

«Ήταν λάθος που πήγα στο παιχνίδι. Είχα πέσει στην παγίδα. Το περιβάλλον είναι δύσκολο. Δεν μπορούσα να το διαχειριστώ. Να έμπαινα με ανθρώπους που ήταν άπειροι ναι», είπε.

Όταν τον ρώτησαν για την ατάκα “Είμαι τηλεοπτικό πρόσωπο και αυτό πρέπει να μαζευτεί”, απάντησε πως την είπε η Μαρία Αντωνά. «Μου έλεγε μην μου φωνάζεις εμένα, ωρυόταν και έλεγε είμαι τηλεοπτικό πρόσωπο αυτό πρέπει να μαζευτεί. Μετά έλεγε ότι καθόταν με τον Σάββα – γιατί τον κάνει ότι θέλει – και είπε ήρθε και ζήτησε συγγνώμη, εγώ δεν πήγα ποτέ. Για την Μαρία δεν είπα κάτι κακό», αποκάλυψε.

Όλες οι ειδήσεις

Νίκος Μουτσινάς: Αυτές τις εκπομπές θα παρουσιάζει στο MEGA

F1 Mercedes W15: Toto Wolff, επιτέλους κάτι διαφορετικό!!!

ΕΚΟΜΕ: Θα επιχορηγεί μόνο ακριβές παραγωγές