Αυτή η ψηφοφορία του Survivor δεν ήταν δύσκολη στο διάβασμά της.. Διότι, φαβορί προς αποχώρηση υπήρχε και το πήγαμε safe. Αναφέραμε πως αποχωρεί γυναίκα και όντως γυναίκα θα φύγει. Ποια αποχώρησε από το Survivor All Star;

Ποιες ήταν στον τάκο και φαβορί για να αποχωρήσουν από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ; Η Ελευθερία Ελευθερίου και η Ρία Κολοβού. Η Κύπρια τραγουδίστρια είχε γλιτώσει αρκετές φορές μέχρι στιγμής. Η Ρία άλλη μία φορά. Ανάμεσα στις δύο θα παιζόταν το πράγμα.

Με άλλα λόγια, Σπύρος Μαρτίκας και Νίκος Μπάρτζης δεν είχαν κανένα πρόβλημα να παραμείνουν στο παιχνίδι. Το κοινό έπρεπε να πάρει μια απόφαση, προκειμένου να έχουμε στο παιχνίδι και λίγο ενδιαφέρον από εδώ και πέρα.

Μετά την αποχώρηση της Ελένης Χαμπέρη, οι Μαχητές έχουν μόνο ήττες. Χάνουν και το έπαθλο επικοινωνίας και μάλιστα με αυτό το σκορ. Δηλαδή, από εκεί που έχαναν μόνο ασυλίες, τώρα χάνουν και έπαθλα.

Ο Νίκος Μπάρτζης τερμάτισε και πρώτος σε ψήφους μακράν από τον δεύτερο παίκτη της ψηφοφορίας. Αυτό κι αν ήταν μήνυμα. Παρά τα όσα είπε η Δαλάκα πως έστησε όλο το σκηνικό. Έχει κοινό ο αγρότης.

Οι ψηφοφορίες μας θα συνεχίσουν να τρέχουν μέχρι και πριν λίγο από την ανακοίνωση του τελικού αποτελέσματος…

Ωστόσο μόνο ΕΔΩ θα μάθετε το άτομο που αποχωρεί πλέον από τον Άγιο Δομίνικο και κουνά μαντήλι!

Survivor: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Παγιδευμένοι τέλος: Αυτές οι ταινίες θα προβληθούν στη θέση τους

Οι προπονητές που είναι διαθέσιμοι για τον Ολυμπιακό – Όλη η λίστα

Μαύρο Ρόδο: Τέλος ο Πέτρος για την Ελισάβετ-Πέφτει στην αγκαλιά του Γεράσιμου;