Ο Σάκης Αρσενίου, ο τραγουδιστής και πρώην παίκτης του Survivor μίλησε σήμερα (26/2) για την ομολογουμένως πολύ σύντομη παραμονή του στον Άγιο Δομίνικο. Το συγκεκριμένο απόσπασμα από τα όσα είπε ο Σάκης προβλήθηκαν από την εκπομπή Όλα Γκουντ στον ΣΚΑΪ.

Ο Σάκης Αρσενίου μίλησε στην κάμερα του Love It για όλα όσα βίωσε στον Άγιο Δομίνικο αλλά και την γρήγορη φυγή του.

Ο τραγουδιστής είπε χαρακτηριστικά τα εξής. «Ήξερα, ένιωθα ότι είμαι ο εύκολος στόχος της πρώτης εβδομάδας. Από κει και πέρα θεωρώ ότι οι ψήφοι που πήρα σε καμία περίπτωση δεν ήταν αγωνιστικοί. Ο Άρης έμεινε με το στόμα ανοιχτό γιατί σίγουρα στεναχωρήθηκε και το ξέρω. Μάλιστα, μου ανέθεσε να προσέχω την σύντροφο του, την Μαρία και εννοείται πως θα το κάνω γιατί κάνουμε πάρα πολύ παρέα».

Survivor Σάκης Αρσενίου: Το θεωρώ άτιμο

«Έβλεπα Survivor και το μόνο που μετέφερα μέσα στο παιχνίδι ήταν στον Άρη, γιατί με ρώτησε πως φαίνεται και αν η γυναίκα του είναι καλά. Σε κανέναν άλλον άνθρωπο δεν είπα τίποτα. Αν και με ρώτησαν διάφορα πράγματα, δεν ανέφερα σε κανέναν τίποτα γιατί ήξερα ότι όλο αυτό μπορεί να φέρει μια αναμπουμπούλα σε διάφορα θέματα».

«Αν έμπαινα ξανά στο Survivor δεν θα άλλαζα τίποτα. Δεν μπήκα διαβασμένος αλλά και διαβασμένος να έμπαινα, το ίδιο θα κινιόμουν. Θα μπορούσα άνετα να πω μέσα μου πως αφού είναι ο Άρης φίλος μου και κάνει παρέα με συγκεκριμένα άτομα, εγώ θα πάω από την άλλη πλευρά γιατί αυτοί οι άνθρωποι δεν πρόκειται να με ψηφίσουν ποτέ. Θα πάω να κάνω τον καλό στα κορίτσια και τον Τάκη, θα σιγουρευτώ ότι δεν είμαι ο αδύναμος κρίκος και θα έχω τις πλάτες του Άρη και της παρέας του. Δεν θα το έκανα όμως αυτό! Είναι ψεύτικο, το θεωρώ άτιμο και δεν υπάρχει προσωπικότητα».

«Το Survivor άφησε γλυκόπικρη γεύση. Γλυκιά, γιατί γνώρισα ανθρώπους που πιστεύω πως θα μείνουν στη ζωή μου. Πικρή, γιατί επιβεβαίωσα στο μυαλό μου πως οι άνθρωποι είναι τόσο άπληστοι και τόσο διπρόσωποι για να πετύχουν τον σκοπό τους, που είναι πολύ μακριά από εμένα όλο αυτό». Αυτά δήλωσε ο καλλιτέχνης.