Η Αθηνά Ευμορφιάδη, το κορίτσι που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι του ΣΚΑΪSurvivor παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «ΟΚ!» για πρώτη φορά απάντησε για τα δημοσιεύματα που τη θέλουν να έχει υποβληθεί σε πλαστικές επεμβάσεις.

«Όταν διάβασα αυτά τα απαίσια πράγματα, που συνοδεύονταν μάλιστα και από φωτογραφίες από τότε που ήμουν 19 χρόνων, έκλαιγα από τα νεύρα μου», είπε η αθλήτρια

Η ίδια φανερά εκνευρισμένη είπε πως δεν έχει κάνει ποτέ επεμβάσεις και το μόνο που έχει πειράξει επάνω της είναι τα χείλια της το οποίο δεν θεωρείται επέμβαση.

«Αυτό το ψέμα πρέπει να τελειώσει! Δεν σου κρύβω πως όταν διάβασα αυτά τα απαίσια πράγματα, που συνοδεύονταν μάλιστα και από φωτογραφίες από τότε που ήμουν 19 χρόνων, έκλαιγα από τα νεύρα μου. Ήθελα να βάλω τις φωνές. Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες ήταν λίγο μετά τη γέννηση της κόρης μου. Ήμουν στην περίοδο του θηλασμού, ήμουν ανενεργή αθλήτρια και είχα κάποια παραπάνω κιλά.

Όταν ιδρώνω και ματώνω στα ρινγκ για να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό στους αγώνες, όταν κάνω προπόνηση τέσσερις ώρες την ημέρα, είναι λογικό να μην έχω τον ίδιο σωματότυπο. Είναι δυνατόν να έχω το μαγουλάκι που είχα στα 19 μου τώρα που είμαι 32 και τα χαρακτηριστικά μου έχουν αλλάξει από την απώλεια κιλών;

Δεν έχω κάνει καμία πλαστική! Και δεν μπορώ να κάνω τίποτα πριν ολοκληρώσω την πορεία μου ως αθλήτρια. Η μύτη μου είναι σπασμένη. Θα ήταν ανώφελο να κάνω οποιαδήποτε πλαστική σε ένα πρόσωπο που χτυπιέται στους αγώνες. Το μόνο που έχω πειράξει επάνω μου είναι τα χείλη μου. Αλλά αυτό δεν είναι πλαστική», είπε χαρακτηριστικά.