Με λάθος… φροντιστήριο πήγε στο Survivor ο Σάκης Αρσενίου ο οποίος δεν κατάφερε ούτε μήνα να κλείσει στον Άγιο Δομίνικο. Ο τραγουδιστής ήταν αυτός που αποχώρησε μετά από την ψηφοφορία του κοινού. Ο ίδιος ήταν υποψήφιος με την  Μυριέλλα Κουρεντή και τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι του ΣΚΑΪ μπήκε στο παιχνίδι την Κυριακή 13/2 και κατάφερε μέσα σε τόσες λίγες μέρες να κάνει μόνο… εχθρούς!

Οι συμμαχίες που υπάρχουν ανάμεσα στους παίκτες είναι πολύ δυνατές προκειμένου να μπορέσουν να παραμείνουν όσο περισσότερο γίνεται! Ο ιδιος όμως είχε εμπλακεί αρκετές φορές σε τσακωμούς και εντάσεις στο παιχνίδι. Μάλιστα, δεν είναι τυχαίο ότι ήταν και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση! Ο βασικός λόγος που τον ψήφισαν όπως είπαν οι συμπαίκτες του, είναι γιατί πέραν του ότι τον θεωρούν πιο αδύναμο αγωνιστικά, διαφωνούν και με τον τρόπο που μιλά στους συμπαίκτες του. Ειδικότερα στην Μυριέλλα Κουρεντή και τον Τάκη Καραγκούνια.

Survivor-Σάκης Αρσενίου: Σεβαστή η γνώμη του κοινού

Ο Τάκης Καραγκούνιας μάλιστα είχε δηλώσει τα εξής.  «Από την πρώτη μέρα μου φέρεται υποτακτικά με λέει “αγοράκι μου”, 48 χρονών, λίγο πριν μπω στα 49 και να με φωνάζει κάποιος “αγοράκι μου”. Την άλλη φορά με είπε “μικρέ” και τον στραβοκοίταξα και το’ κοψε. Δεν έχω προσβάλει κανέναν και καμία, με έχουν προσβάλει και αυτή την στιγμή έσκασε η φούσκα, πέσανε οι μάσκες σήμερα».

Έπειτα ο διάλογος έγινε… ζόρικος και μάλιστα ο Αρσενίου δε δίστασε να βγάλει εκτός εαυτού τον Τάκη Καραγκούνια όταν είπε πως δεν φοράει παντελόνια!

Αυτή ωστόσο δεν ήταν η πρώτη φορά που είδαμε τον Σάκη Αρσενίου να έχει ένταση με κάποιον άλλο παίκτη, καθώς τις πρώτες ημέρες που βρέθηκε στο νησί, είχε έναν μικρό καβγά με τη Μυριέλλα Κουρεντή.

«Η αλήθεια είναι όταν ήταν να μπω στο Survivor, είπα ότι η πρώτη επιλογή σε ψηφοφορία είναι αυτός που μπαίνει. Είναι σεβαστή η γνώμη του κοινού, εύχομαι καλή συνέχεια στα παιδιά κι εγώ θα συνεχίσω έξω κανονικά στα τραγούδια μας και στην οικογένειά μου. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους» είπε ο Σάκης Αρσενίου.

«Δεν έχω να πω κάτι, είμαι πολύ πληγωμένος» είπε ο φίλος του, Άρης Σοϊλέδης.