Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι του ΣΚΑΪ, Survivor, Πελαγία Καζολέα παραχώρησε την πρώτη της συνέντευξη στην Ιωάννα Μαλέσκου και το Love It. Όπως είπε, ακόμα δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι είνα εκτός. Επίσης μίλησε με πολύ όμορφα λόγια για την Ασημίνα Χατζηανδρέου, λέγοντας ότι είναι ένας άνθρωπος με πάθος και πως τα συναισθήματά της είναι αληθινά.

«Η Ασημίνα είναι ένα πλάσμα με το οποίο έχω έρθει πάρα πολύ κοντά, παρά τη διαφορά ηλικίας που έχουμε. Δεν έχω δει άνθρωπο με μεγαλύτερο πάθος στα μάτια του με ό,τι και αν είναι αυτό, και το ίδιο πάθος έβλεπα ότι είχε και απέναντί μου. Τα συναισθήματά της ήταν τόσο αληθινά και ήταν αμοιβαία και από εμένα».

Η ίδια είπε ότι την τελευταία εβδομάδα δέχθηκε πόλεμο. Η Πελαγία τον απέδωσε στα όσα είπαν οι νέοι παίκτες για εκείνη. Πως ήταν αγαπητή στον κόσμο, με ήθος και αξιοπρέπεια και παρότι δεν είναι ιδιαιτέρως καλή αγωνιστικά, δεν θα ήταν παράξενο αν προχωρούσε πολύ στο παιχνίδι.

«Γι’ αυτό είπα ότι νίκησε η διπροσωπία και το θέατρο». Μάλιστα είπε ότι ο Σπύρος Μαρτίκας είναι υπεύθυνος. Για τον Σάββα Κάλφα είπε ότι είναι πολύ νέος και πολύ εύκολα χειραγωγήσιμος από τον Σπύρο που τον περνά 20 χρόνια. «Αυτοί οι δύο προσπαθούσαν να κινήσουν τις καταστάσεις», τόνισε.

Για τον Σπύρο δεν μάσησε καθόλου τα λόγια της λέγοντας είναι αδίστακτος και πως είτε έχει αίσθημα κατωτερότητας ή είχε μια ζωή το «ψώνιο» να φανεί.

 

«Δεν θέλω καμία επαφή μαζί του, ούτε μετά το παιχνίδι. Έχω βάλει «χ» σε πολύ πιο σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή μου», είπε η Πελαγία. Επίσης πρόσθεσε ότι του έδωσε το χέρι της κατά την αποχώρηση γιατί έχει ένα επίπεδο και όχι γιατί το αξίζει ο Σπύρος Μαρτίκας.

Τέλος σχολίασε τον χαρακτηρισμό «καραγκιόζης» που χρησιμοποίησε η Ασημίνα, λέγοντας ότι ήταν άστοχο και άσχημα που εκφράστηκε με αυτό τον τρόπο.